Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Avion de transport militar ucrainean – doborât de insurgenţi

avion ucrainean doborat. foto mediafaxÎn dimineaţa zilei de 14 iunie, un avion de transport militar ucrainean a fost doborât de către insurgenţi, în zona oraşului Lugansk. Anunţul a fost făcut de Vladislav Selezniov, un purtător de cuvânt al armatei ucrainene. Acesta a declarat că “rebelii proruşi au doborât un avion militar de tip IL-76″.
În urma acestui incident şi-au pierdut viaţa cel puţin 49 de oameni.
La aflarea acestei veşti, preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, a promis  “o ripostă pe măsură” faţă de insurgenţii proruşi care au doborât avionul militar ucrainean.

“Cei care sunt implicaţi în acest act terorist de amploare vor fi pedepsiţi. Ucraina are nevoie de pace, iar teroriştii vor primi o ripostă pe măsură”, a declarat Poroşenko, decretând doliu naţional pentru ziua de duminică, 15 iunie.

“La bord se aflau nouă membri ai echipajului şi 40 de paraşutişti militari. Au murit toţi”, a mai spus purtătorul de cuvânt.
Avionul de tip  Iliushin-76 (IL-76)a fost doborât când se pregătea să aterizeze la Lugansk.

Sursa: MEDIAFAX; AGERPRES


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

8 Responses to “Avion de transport militar ucrainean – doborât de insurgenţi”

 1. szilard says:

  Pune-le pe un SITE, la vazul tuturor acele filme super…

 2. Alexix says:

  Asta e mort si putrezit demult ca si Pacepa..Altii ii folosesc numele ca sa blocheze forumul….

 3. ursu says:

  RH-ule, ai fost, eşti şi vei rămîne un rat(h)at. Ceea ce e sigur e că ai fost pe vremuri ciripitor la seku, secţia “ochiul şi timpanul”. FBI-ul ăla al tău cred că-ţi cunoaşte îndeajuns de bine originile sănătoase de stalinist/stahanovist…

 4. ROBERT HORVATH SUA says:

  Szilard ne priveste din ceruri.
  Plecand din globul si blogul pamantesc el ramane
  in amintirea noastra….
  Incult prost si fara organ sexual
  ( pula )

 5. REDACTIA says:

  domnule ROBERT HORVATH! Incetati cu injuriile la adresa celorlalti comentatori si cu comentariile pe langa subiectele abordate! Ati dat dovada ca nu stiti ce inseamna simtul masurii! Deci, fie va supuneti normelor afisate de catre redactie in ceea ce priveste comentariile, fie, sunteti rugat sa nu mai postati!

 6. Messerschmidt says:

  @redactia
  De ce este doar RUGAT sa nu mai posteze? Oricum nu are simtul masurii, iar nerusinatrea pe care o expune, jigneste atat comunitatea militara cat si neamul in general. Chiar nu puteti sa ii bannati vidanja logoreica? Chiar trebuie sa suportam mizeriile acestui psihopat, doar pentru a face trafic pe blog? Chiar nu ati inteles ca simpla rugaminte nu are efect cu acest nascut viu, spre deliciul serviciilor? CIA se freaca pe maini ca ne da noua material sa vedem ce munca depun ei cu acesti eliberati conditionat de la balaceanca…Va doresc seriozitate si intelepciune. Daca am gresit , va rog sa ma bannati…dar nu lasati in libertate pe blog acest exemplar rar (RH), de la ,,asa nu…,,

 7. szilard says:

  Nu sintem obligati sa ascultam dejectiile unui nebun !
  Am in scara un nebun(simpatic si smecher) care profita de pe urma statului si a bunavointei oamenilor… pina l-am pus la punct(el a spus la politisti ca a vazut stele verzi, dar si de alte culori).
  La fel si cu fetele, care abia asteapta sa deschida un proces la judecatorie… ca au fost maltratate, in diverse pozitii…si ca vor despagubiri morale(daca au facut copii, ala esti…).
  Pina unde merge prostia ?, eu asta vreau sa stiu ?

 8. Messerschmidt says:

  Nu te supara pe mine, dar vorbesti/scrii intr-o vagoromana pe care cu greu o prind…ai vrut sa spui ceva???