Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Avion militar rusesc prăbuşit în Pacific

Un avion militar rusesc cu 11 persoane la bord s-a prăbuşit lângă insula Sahalin, în Oceanul Pacific, în timpul unui zbor de antrenament.

În momentul de faţă au fost demarate căutări pentru găsirea celor 11 membri ai echipajului.

Potrivit agenţiei RIA Novosti, care citează un oficial înalt din cadrul armatei fără a-i preciza însă numele, este puţin probabil să existe supravieţuitori ai acestui accident.

Avionul Tu-142 a dispărut de pe ecranele radarelor la 11.17 GMT vineri, 06 noiembrie, în timp ce zbura deasupra Strâmtorii Tatar, care separă Rusia continentală de insula Sahalin.

Conform primelor indicii, accidentul ar fi fost cauzat de probleme tehnice, deoarece condiţiile meteorologice nu erau extreme.

sursa: RIA Novosti

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.