Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Batalionul 812 Infanterie “Bistriţa” gata pentru o nouă misiune în Afganistan

La Bistriţa în cazarma Batalionului 812 Infanterie “Bistriţa” s-a desfăşurat ceremonia militară prilejuită de plecarea în misiune în Afganistan a unităţii.

Batalionul va executa a treia misiune în Afganistan.

Batalionul 812 Infanterie  va înlocui Batalionul 33 Vanatori de Munte din Curtea de Arges.

Pe lângă misiunile din Afgansitan, unitatea a mai executat misiuni în Angola, Balcanii de Vest şi Irak.

Compartimentul Relatii Publice al S.M.F.T

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Batalionul 812 Infanterie “Bistriţa” gata pentru o nouă misiune în Afganistan”

 1. micutzul says:

  Sa aiba numai succese si in special sa se intoarca toti.

  Am o intrebare, daca poate cineva sa/mi raspunda .
  Peste tot auzim acum ca in sfarsit armata este formata din profesionisti, din militari de cariera. Nu ma simt lezat si nici nu vreau sa intru in polemici. Doresc sa stiu , in speranta ca factori de decizie din armata citesc pe aici, ce se intampla cu pregatirea rezervistilor fiindca eu nu am mai auzit despre asa ceva. In caz de conflict se stie ca in primele 10 zile armata pierde circa 20 de procente din efective. La noi se mai fac concentrari pentru pregatirea celor din rezerva, sau mai exista rezerva ?

 2. Resboiu says:

  In urma cu cativa ani doua persoane din orasul meu au fost chemate, pentru o perioada. Specificul lor era AA, rachetisti. A fost vorba despre 2×35 si HAWK, din cate mi s-a lasat de inteles, pentru ca s-au ferit sa recunoasca 100 %. :)
  Unul dintre ei a fost inaintar in grad – maior (r).
  Despre concentrari pentru trupa nu am mai auzit.

 3. efel says:

  stiu si eu mai multi care au fost inaintati in grad. nu era nevoie de pregatire, pt. ca ei sunt pregatiti. unul chiar a ajuns ministrul apararii nationale. nu-mi aduc aminte exact numele, parca-l cheama ho, prea!