Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Băutura şi femeile au decapitat armata nord-coreeană

nord-coreeni jelind. foto AFP, gandul

Se pare că băutura şi femeile au decapitat armata nord-coreeană. Astfel, mai mulţi oficiali de rang înalt, inclusiv din cadrul armatei nord-coreene, au fost executaţi la ordinul noului lider Kim Jong-un.
Aceasta, potivit site-ului de ştiri sud-coreean Chosun Ilbo.

Motivul invocat ar fi fost acela că respectivii au consumat băuturi alcoolice sau au participat la petreceri în perioada de doliu instituită după moartea fostului dictator.

Phenianul a instituit 100 de zile de doliu naţional la moartea liderului suprem Kim Jong-il, în decembrie 2011.

În pofida doliului, mulţi oficiali de rang înalt şi generali ai armatei nord-coreene au fost surprinşi în stare de ebrietate, alături de dame de companie sau la petreceri private.

Printre cei executaţi s-a aflat adjunctul ministrului Apărării, Kim Chol, fostul şef al Statului Major General, generalul locotenent, Ri Yong-ho, şi guvernatoul băncii centrale, Ri Kwang-gon.

În total, au fost executate 14 persoane (comandanţi militari şi oficiali de rang înalt din cadrul guvernului şi partidului nord-coreean).

Sursa: www. chosun.com

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Băutura şi femeile au decapitat armata nord-coreeană”

 1. Cip says:

  Asta s-o creada cine n-a mirosit comunism de aproape ca bautura si femeile au fost cauza. Oare cat de departe poate sa mearga ignoranta? Aia au fost killer-iti (cu tunul) ca sa inteleaga restul tarii si mai ales tovarasii cu munci de raspundere cine e noul conducator. Greu, nu?

 2. szilard says:

  Nu-l mai decapiteaza odata pe conducatorul sud-coreean, americanii ?
  Scarba si voma pentru conducatorul sud-coreean.

 3. szilard says:

  Sorry, NORD-COREEAN.