Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Belarus cere Rusiei o protecţie aeriană în plus

La solicitarea expresă a regimului de la Minsk adresată Rusiei, s-a decis suplimentarea cu 15 avioane de vânătoare în vederea  supravegherii spaţiului aerian belarus. Solicitarea vine ca răspuns la intensificarea misiunilor NATO, în contextul crizei din Ucraina, informează AFP, citat de MEDIAFAX.
“Dacă NATO decide suplimentarea unităţilor aeriene la frontierele noastre, noi ce trebuie să facem, să ne uităm?”, a spus preşedintele belarus, Aleksandr Lukaşenko.

“Trebuie să luăm legătura cu Statul Major al Rusiei pentru a-i propune să suplimenteze avioanele”, a adăugat Lukaşenko.

Liderul belarus a precizat că va cere Rusiei să trimită încă 12-15 avioane de vânătoare pentru supravegherea spaţiului aerian.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Belarus cere Rusiei o protecţie aeriană în plus”

 1. karadeniz says:

  Deci pe blogul personal moderezi comentariile iar aici te dai victima cenzurii. Îmbătrânești urât și fără de folos domnule Horvath. Nu mă preocupă domnia ta decât ca factor perturbator pe acest blog, pe celelalte ai fost restricționat. Se pare că prin țara soarelui răsare și pe la New York expații primesc doar cetățenia, politețea și buna cuviință trebuie dobândite anterior.

 2. szilard says:

  Belarusii au 30 Mig-uri 29 avioane moderne, probabil vor si mai moderne, iar Ucrainienii 24 Mig-29 si 16 Su-27…e ceva, dar nu se compara cu Rusii care au cu miile(cam 1000 avioane de vinatoare moderne-de la Mig-29 in sus).

 3. szilard says:

  Sa stii ca am postat si eu niste lucruri pe care a doua zi doream sa le sterg, dar au diparut a doua zi, deci e ok.
  Cit despre serviciile rusesti sau Hu. : am auzit si eu, dar fiti sigur domnule RHD ca respectivii sint filati(urmariti) de 7 servicii Ro.