Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

BIAS 2014 – Bucureşti

BIAS 2014. foto amosnewsPe 21 iunie se desfăşoară cel mai mare show aerian din România – Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS). BIAS se desfăşoară pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa-Aurel Vlaicu şi este organizat de către Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, Aeroclubul României, ROMATSA, ROMAERO şi Clubul Sportiv AIBO.

Ce-a de-a şasea ediţie reuneşte în acest an 100 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene şi expuse publicului, dar şi peste 100 de piloţi şi paraşutişti de elită.

La spectacolul aerian evoluează: Baltic Bees, formaţia letonă cu un stil de pilotaj unic în lume, executând manevre artistice de maximă dificultate, Jurgis Kayris, campion mondial la acrobaţie aeriană, Flying Bulls, artişti ai zborului acrobatic, dar şi Luca Bertossio, campion mondial la acrobaţie cu planorul.

Pe parcursul evenimentului evoluează, de asemenea, numele consacrate din elita acrobaţiei aeriene a României: Aeroclubul României, Iacării Acrobaţi, TAROM, Hawks of Romania, Vulturii Tricolori, The Pelicans, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.

De asemenea, la spectacolul aerian evoluează aeronave aparţinând structurilor de aviaţie ale Ministerului Afacerilor Interne şi Serviciului Român de Informaţii.

La BIAS 2014 participă profesioniştii din elita Forţelor Aeriene Române, la manşa aeronavelor MIG 21 Lancer, IAR 99 Şoim, IAR 316, IAK 52, IAR 330 PUMA şi C 130 Hercules.

Spectatorii vor putea urmări, de asemenea, şi exerciţiile de poliţie aeriană şi de sprijin pentru desant aerian, executate de Forţele Aeriene.

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “BIAS 2014 – Bucureşti”

 1. NICU STOPEL says:

  SPECTACOL DE SUCCES !! MULȚUMIM FAIN ECHIPEI TEAM.ORG de la para-rezerviști și rugăminte doamnei Valentina BAȘTAN de a lansa și aici manifestul BG-UȚĂ REDIVIVUS (lansat din avion la CUPA GENERAL BAȘTAN lac LUNCANI, CLUJ 10 IUNIE 2014)
  Nicu Stops Stopel‎Grigore Bastan
  http://www.stops-caleidoscop.blogspot.ro/2014/05/vivat-bg-utzy.html

 2. Plotonierul says:

  Anost, plictisitor, narcisist, insistent si libidinos, cu idei putine si vechi, imprumutate din presa de scandal. Needucat, necivilizat, fara cei 7 ani de acasa.
  Sub falsa impresie de patriot roman, se ascunde o reclama comerciala insistenta si repetativa a unui om nebagat in seama. Daca nu are succes cu americanii dependenti de reclama sigur nu va avea cu romanii, dar omul e mai mult decat perseverent.
  Pe langa pensie Plutonierul mai si munceste, hartistule, si castiga in Romania mai mult decat un american de clasa medie.

 3. Dani says:

  Nu-l mai baga in seama .Nu vezi ca se cearta singur cu peretii spitalului ? Lasa-l in plata Domnului pe psihopat.

 4. NICU STOPEL says:

  Cu ce reclamă te deranjai eu N.ST0PEL … dom’subt-officer?! Cred că TACTU e “Anost, plictisitor, narcisist, insistent si libidinos, cu idei putine si vechi, imprumutate din presa de scandal. Needucat, necivilizat, fara cei 7 ani de acasa.” Nu le ai cu TACTUL !

 5. Marlon Juvet says:

  Nea Nicule, mesajul lui “Plotonierul” îi era adresat limbricului principesei Horvath, ale cărui postări la acest articol au fost şterse într-un târziu. Nu lu’ matale.

 6. NICU STOPEL says:

  @MONSIEUR MARLON,
  Mulțam fain, da… pare o eroare de compilare. Erata Dvs. e înălțătoare pentru mine ca artist renegat de trustul MiHAIOS.org asemenea revenirii eroului locotenent de piață … căruia îi recomand pentru un cv prezidențiabil cât mai pitoresc:
  – brevetare parașutist HAHO & HALO;
  – curs scafandrerie și sudură la submarin;
  – misiune AFGANISTAN ;
  – curs intensiv de SLANG MOLDAV.
  E timp berechet până la D DAY (d de la Debarcare!)
  RESPECTELE MELE