Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Black Sea Defense & Aerospace 2010

În perioada 13 – 15 aprilie se desfăşoară la ROMAERO, Bucuresti, ediţia a III-a a Expoziţiei şi Conferinţei Internaţionale dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securităţii Naţionale şi Securitatii Private, Black Sea Defense & Aerospace.

BSDA 2010 este una din cele 5 expoziţii din Europa la care Departamentul de Apărare al Statelor Unite ale Americii va participa direct în 2010.

BSDA 2010 are sprijinul oficial al Guvernului Romaniei prin: Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Agenţia Naţională de Control al Exporturilor (ANCEX), Serviciul Român de Informaţii.

Potrivit organizatorilor, TNT Productions, Inc., în cadrul BSDA vor fi prezente unele dintre cele mai importante firme din industria de apărare şi securitate din România şi din afara ei.

Pe durata BSDA 2010 vor avea loc demonstraţii aeriene, cu avioane MIG21 LanceR şi IAR 99, demonstraţii ale trupelor speciale din cadrul Ministerelor partenere şi vor fi expuse cele mai noi tehnologii din industria de apărare şi securitate.

Tematica expoziţiei BSDA 2010:

APARARE TERESTRA: Vehicule blindate si neblindate; Sisteme de comanda si control; Arme si munitie; Blindaje si sisteme de aparare; Sisteme de aparare; anti-aviatie; Sisteme de aparare anti-tanc; Simulatoare si sisteme de antrenare

APARARE AERIANA: Aparate de zbor militare, elicoptere, UCAV, UAV; Armament si ghidaje; Rachete si sisteme de armament; Simulatoare si sisteme de antrenament
Aparatura de bord si infrastructura aeroportuara

APARARE MARITIMA: Vase maritime si vase ale pazei de coasta; Sisteme de comanda si control; Sisteme de armament naval; Navigare, sisteme sonar si radar; Sisteme de salvare si supravietuire; Sisteme de infrastructura portuara; Simulatoare si sisteme de antrenare

SECURITATE NATIONALA: Sisteme de aparare nationala; Echipamente si tehnologii ale serviciilor secrete; Echipamente si tehnologii de raspuns in caz de urgenta; Camioane, masini si vehicule speciale; Avioane si elicoptere destinate politiei, jandarmeriei si salvarii; Tehnologii si sisteme pentru paza de coasta; Tehnologii si echipamente de salvare, prim-ajutor si protectie civila; Sisteme de securitate private si corporate;

AVIATIE CIVILA: Aparate de zbor civile; Aviatie business si corporate; Aparatura de bord si sisteme radar; Echipamentesi servicii de mentenanta si reparatii; Infrastructura aeroportuara.

Lista expozantilor BSDA-2010

Din păcate datorită deciziei CSAT de a achiziţiona avioane multirol F16 second hand concernele europene SAAB şi Eurofighter şi-au anulat participarea la expoziţie cu avioanele Gripen şi Eurofighter Typhoon.

sursa: Dank Media

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Black Sea Defense & Aerospace 2010”

 1. John BARTON says:

  BSDA-2010 – O DEZILUZIE ? NU PREA CREDEM ! NU NE ASTEPTAM LA MINUNI !
  ACELEASI STANDURI, ACEEASI PARTICIPANTI CA LA ULTIMELE 2-3 EDITII ALE EXPOMIL SI BSDA ! RAR UNELE EXPONATE NOI, MAI ALES DIN (FOSTA) INDUSTRIE DE APARARE NATIONALA !
  E DREPT, AM VAZUL LA SOL, ALINIATE FRUMOS, VECHITURILE DE F-16 CARE AR FI TREBUIT CUMPARATE IN 1992 SI NU MODERNIZATE ALTE VECHITURI – MIG-URILE 25 ! FRUMOS SI DEMN, EUROFIGHTER SI SAAB NE-AU TRAS O PALMA ( E DREPT, CU MANUSA DE MATASE PE MANA) RASUNATOARE – POATE S-OR TREZI CEI CU LIPSA DE TRANSPARENTA IN ACHIZITIILE MILITARE !!!!! SE AUDE ????

  APROPOS, FRATILOR, STIE CINEVA CONCRET DE CE N-AM SEMNAT NOI CODUL ACELA DE CONDUITA IN ACHIZITIILE MILITARE LA NIVELUL UE ??? CA DE BANOUT, CAM BANUIM NOI CE SI CUM !!!

  SA AUZIM DE (MAI) BINE !!!

  SI CA SA NE TAIE ELANUL, IN DREPTUL INTRARII TRONA UN ….TUPOLEV TU-154 CARE (DESI NU FACEA PARTE DINTRE EXPONATE) NE-A CAM LAMURIT CUM STA TREABA CU …….CATASTROFA DE LA SMOLENSK ! FIE-LE TARINA USOARA CELOR CE AU PIERIT ACOLO ATAT IN 1940 CAT SI IN 2010 !!!