Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Brazilia intenţionează să se înzestreze cu sisteme de apărare aeriană de provenineţă rusească

rachete Pantsir-S1. foto RIA Novosti

Brazilia intenţionează să se înzestreze cu sisteme de apărare aeriană de provenineţă rusească. De fapt, unul dintre subiectele ce se vor afla pe agenda discuţiilor bilaterale ruso-braziliene, de la finanlul acestei luni, va fi şi cel privind achiziţionarea a 3 baterii de rachete Pantsir-S1 şi a 2 baterii de rachete Igla. 

“Suntem interesaţi de achiziţionarea a trei baterii de rachete Pantsir-S1 şi a două baterii de rachete Igla,” a declarat generalul Jose Carlos De Nardi, Şeful SMG din Brazilia, citat de RIA Novosti.

“Detaliile vor fi discutate în timpul vizitei premierului Medvedev în Brazilia programată pentru sfârşitul lunii februarie”, a mai spus De Nardi.

“Un acord, în cazul în care va fi semnat, ar lua în considerare şi construirea unei fabrici în Brazilia şi transferul de tehnologii ruseşti”, a spus în final generalul.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Brazilia intenţionează să se înzestreze cu sisteme de apărare aeriană de provenineţă rusească”

  1. al adin says:

    Rachetistii nostrii va pot confirma ca sistemul se numeste Panțir, varianta cu ts fiind in engleza.

  2. szilard says:

    Baieti destepti, rachetele SS-300 rusesti sint egale cu Patriot-urile americane, daca nu mai bune.

  3. sorin says:

    De la rusi se pot cumpara multe.