Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Brigada 8 LAROM – la 95 de ani de existenţă

Şeful Statului Major al Forţelor Terestre, generalul de brigadă Ioniţă Ariton, a participat, alături de militarii din Focşani, Bârlad şi Ploieşti din cadrul Brigăzii 8 LAROM “Alexandru Ioan Cuza” Focşani la sărbătorirea a 95 de ani de la înfiinţarea unităţii.
În prezenţa cadrelor militare, a fostelor cadre militare aflate acum în rezervă, a foştilor comandanţi şi familiilor militarilor, a fost organizată o ceremonie militară şi religioasă.

Cu această ocazie, drapelul de luptă al brigazii a fost decorat cu Emblema de onoare a SMFT, iar 6 militari au fost decoraţi pentru rezultatele deosebite cu embleme de onoare şi de merit, potrivit Ziarului de Vrancea.
În discursul rostit în faţa celor prezenţi, generalul de brigadă Ioniţă Ariton a spus:

“Brigada 8 LAROM este la nivelul Forţelor Terestre o mare unitate care se bucură de prestigiu! Cunoasteţi bine capabilităţile dumneavoastră, cunoasteţi că sunteţi o mare unitate cu mare putere de foc pe care Forţele Terestre şi Armata României se pot baza. Cunosc calitatea personalului din comandamentul brigăzii, din unităţile subordonate şi de asemenea din subunităţile de brigadă. Aveţi un comandant destoinic, un comandant cu iniţiativă pe care îl apreciez foarte mult şi de-a lungul timpului şi atunci când am fost comandantul Brigăzii 10 Geniu şi acum când sunt Şef al SMFT am avut o colaborare şi cooperare foarte bună.

“Vă asigur de tot respectul meu, de sprijinul SMFT, chiar şi în acest an în care criza economică ne afectează pe fiecare dintre noi, şi afectează implicit şi bugetul Forţelor Terestre” a spus Şeful Forţelor Tereste.

Invitaţii au vizitat sala cu obiecte ce ţin de tradiţia unităţii şi o expoziţie de tehnică de luptă.

Evenimentul s-a finalizat cu un exerciţiu demonstrativ de luptă.

Sursa: Ziarul de Vrancea

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Brigada 8 LAROM – la 95 de ani de existenţă”

  1. Trifon Gruju says:

    @webmaster
    Este vreo legatura intre reclama din caseta “Anunturi Google” cu”Marire Penisului 4-6 cm”, http://www.pro-men.ro, si articol? dac nu este o coincidenta interesanta si hazlie.