Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

BSDA 2014 – Bucureşti, 14 -16 mai

BSDA_2014. foto bg10ge.forterPe 14 mai are loc deschiderea oficială a Expoziţiei internaţionale dedicate industriei aeronautice, apărării, securităţii naţionale şi securităţii private — BSDA 2014, la Complexul expoziţional ROMAERO, Pavilionul 7. Ediţia din acest an se desfăşoară în perioada 14-16 mai şi reuneşte peste 200 de firme din 15 de ţări.

În prima zi a evenimentului se va desfăşura seminarul cu tema “Oportunităţi pentru industria de apărare în condiţiile şi provocările mediului actual”, cu expuneri ale specialiştilor din firmele româneşti, dar şi din cadrul Agenţiei NATO pentru Sprijin (NSPA) şi ai Agenţiei NATO pentru Comunicaţii şi Informatică (NCIA).

BSDA 2014 urmăreşte:
– identificarea oportunităţilor şi găsirea soluţiilor de cooperare atât în domeniul producţiei, cât şi în cel al afacerilor, – promovarea pe plan internaţional a industriei de apărare din România, facilitând, totodată, o mai mare deschidere a acesteia către piaţa internaţională, prin potenţiale colaborări cu firme de prestigiu şi producători consacraţi în domeniu
– realizarea compatibilităţii şi interoperabilităţii tehnicii şi echipamentelor.

 

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “BSDA 2014 – Bucureşti, 14 -16 mai”

  1. Plotonierul says:

    Cand senilitatea, paranoia, nesimtirea si lipsa de educatie isi dau mana rezultatul e unul singur.