Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Bucureşti – reuniunea Comandanţilor Forţelor pentru Operaţii Speciale din statele membre ale NATO şi partenere

Reuniunea Comandantilor pentru operatii speciale. foto E.MihaiLa Bucureşti a debutat reuniunea Comandanţilor Forţelor pentru Operaţii Speciale din statele membre ale NATO şi partenere.
“În prezenţa delegaţiilor comandamentelor NATO şi ISAF, ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, a deschis lucrările conferinţei, transmiţând faptul că forţele pentru operaţii speciale ale Armatei României sunt un corp militar de elită, modern, credibil, pregătit şi antrenat potrivit celor mai înalte standarde în domeniu”, potrivit unui comunicat al MApN.

“Misiunile specifice şi pregătirea militarilor sunt componente importante pentru ca efortul susţinut al Alianţei să-şi menţină eficacitatea.

Duşa a mulţumit conducerii Comandamentului NATO pentru operaţii speciale (NSHQ) pentru suportul continuu oferit României, începând cu anul 2007.

“Acest tip de forum furnizează cadrul optim pentru schimbul de idei şi identificarea de soluţii la problemele geopolitice actuale”, a mai declarat Mircea Duşa.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.