Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Bugetul Ministerului Apărării, pe anul 2014 – aprobat de comisiile buget-finanţe

Bugetul Ministerului Apărării şi cel al Ministerului Dezvoltării au fost aprobate pe 28 noiembrie, de către Comisiile de buget-finanţe din Parlament.
Bugetele destinate celor două ministere au fost aprobate în forma propusă de Guvern, “fiind respinse toate amendamentele formulate de parlamentari”, citează MEDIAFAX.

Bugetul Ministerului Apărării pe 2014, în cuantum de 6,8 miliarde de lei – cu 10% mai mare decât anul acesta – a fost aprobat în comisiile parlamentare de buget-finanţe în forma propusă de Guvern, amendamentele propuse fiind respinse.

De asemenea, la nivelul Comisiilor parlamentare a fost aprobat bugetul pentru anul viitor al Ministerului Dezvoltării la un nivel de 4,8 miliarde de lei, cu 33% mai mare decât în acest an.

 

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Bugetul Ministerului Apărării, pe anul 2014 – aprobat de comisiile buget-finanţe”

  1. rusi..ne says:

    Cu 10% mai mare ca sa dam bani la portughezi lui Baroso[care ne-a impus guvernator]pe ruginele casate de doua ori..De fapt prin asta bugetul e mai mic..