Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Cadrele militare vor sta 14 zile în concediu fără plată

Perioada în care instituţiile publice trebuie să înceapă reducerea cheltuielilor salariale cu 15,5% prin acordarea de zile libere fără plată a fost amânată de Guvern cu o lună, pentru perioada octombrie-decembrie 2009, faţă de intervalul septembrie-noiembrie anunţat anterior.
Pentru personalul militar din instituţiile din sistemul de apărare naţională, ordine publică şi siguranţă naţională, măsura se aplică pentru un număr de până la 14 zile calendaristice.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

10 Responses to “Cadrele militare vor sta 14 zile în concediu fără plată”

 1. ionica minune says:

  Dupa 20 de ani de armata, traiesc sa o vad si pe asta……..sa plec in concediu fara plata.
  Fratilor, Dumnezeu sa ne pazeasca in continuare de marsavii de la conducere. GATA. S-a furat suficient de mult din tarisoara asta incat sa nu mai fie nimic de furat.
  Sa ne ajute dumnezeu.

 2. Google-TCW says:

  Hi from google Google-TCW

 3. dan says:

  buna,,sunt curios ce va gandi poiliticieni si cei mari din armata daca militari din misiune isi vor lua 14 zile liber in semn de solidaritate cu ceillati,,ce va zice presa internationala>>>???? ,sunteti niste penibili …

 4. Gherla says:

  Armata in concediu fara plata este ca pusca fara munitie pe timp de razboi

 5. multirol says:

  bineinteles ca nu sunt bani pentru salariile militarilor, dar in shimb sunt bani pentru parazi militare. Daca nu sunt bani , de ce se mai organizeaza parada de 1 Decembrie?

 6. UN MILITAR says:

  Nu e deranjant faptul ca suntem trimisi 6 zile in fara plata ci faptul ca NE VOR FI OPRITE DREPTURILE PENTRU SAMBETELE SI DUMINICILE DIN LUNILE NOIEMBRIE SI DECEMBRIE!!! NICI MACAR NU AVEM CAND SA MUNCIM IN ALTA PARTE SA NE RECUPERAM BANII PE CARE EI NI-I IAU DE LA * COPIILOR DE SARBATORI!!!SUNTEM DISPUSI LA EFORTURI DAR VA RUGAM SA NU VA BATETI JOC DE NOI!!!

 7. alex says:

  preferam sa mi se ia banii fara sa mi se promita cele 12 zile …. asa au gasit ideea geniala sa ne bage in concedii fara plata ATENTIE….NUMAI IN ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA!
  voi ce parere aveti?

 8. fanecincimasini says:

  concediu fara plata pt militari si jandarmi !!! va imaginati ce ar insemna sa piarda din bani, o sa-i vedem pe la colt de strada cersind sau cine stie ……….. altceva mai rau ?!?!

 9. fanecincimasini says:

  concediu fara plata pt militari si jandarmi !!! va imaginati ce ar insemna sa piarda din bani, o sa-i vedem pe la colt de strada cersind sau cine stie ……….. altceva mai rau ?!

 10. ionutz says:

  sa vina un razboi sa vedem care mai tine cu tara asta domnilor politicieni….sa va fie rusine ca ne-ati adus in halu asta….nu sunte-ti in stare nici macar la ce a construit Ceausescu sa da-ti o mana de var….niste incompetenti….vine si ziua cind ve-ti plati…tot se plateste pe lumea asta…..