Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Candidat la funcţia de secretar general NATO

Purtătorul de cuvânt pentru afaceri politice al premierului danez, Inger Stoejberg, a declarat că Primul ministru danez Anders Fogh Rasmussen şi-a confirmat vineri calitatea de candidat la postul de secretar general al NATO.

Rasmussen şi-a informat în cursul dimineţii colegii de partid cu privire la această candidatură.

În ultimele săptămâni, numele lui Rasmussen a fost vehiculat drept principal favorit la succesiunea actualului şef al Alianţei, Jaap de Hoop Scheffer.

Până acum, el a evitat să îşi confirme candidatura, afirmând că se concentrează pe rolul său de şef al guvernului danez.

sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Candidat la funcţia de secretar general NATO”

 1. DE CE BAL says:

  Turcia nu a cedat presiunilor aliate. Poate in schimbul votului sau doreste ceva in compensatie. Sau Ankara stie ca prin acest demers se va justifica propunerea si alegerea altei personalitati europene ca secretar general al NATO.

 2. DE CE BAL says:

  Ramane intrebarea formulata mai sus. Ce a primit in schimb Turcia pentru a renunta la obiectia sa?

 3. Bure Bista says:

  Schema poate fi

  Turcia – NATO – SUA – UE