Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Caporalul clasa a III-a Georgel Guţă a decedat la Spitalul Militar din Bruxelles

Caporalul clasa a III-a Georgel Guţă, victima accidentului din data de 9 noiembrie, de la Cabana militară de instruire Cheia, a decedat la Spitalul Militar “Regina Astrid“ din Bruxelles. În ziua accidentului, militarul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ”Dr. Carol Davila” din Capitală, în stare foarte gravă, cu arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 90 la sută din suprafaţa corpului.

Ulterior, pe data de 19 noiembrie, militarul a fost transferat la Bruxelles cu un avion C-27J Spartan al Forţelor Aeriene Române, în condiţii speciale, cu asistenţă medicală ultraspecializată.

Georgel Guţă era necăsătorit, avea 31 de ani şi era angajat al MApN din anul 2009.

Dumnezeu să îl odihnească!

 

Sursa: Comunicat MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.