Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Câteva decizii luate în şedinţa de guvern din 11 decembrie

În şedinţa de guvern din 11 decembrie s-a discutat, printre altele, despre suplimentarea de fonduri pentru decontarea contravalorii medicamentelor compensate destinate pensionarilor militari.
În acest caz, “Guvernul României a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Apărării Naţionale cu suma de 1.800 mii lei. Aceasta sumă reprezintă diferenţa de plată pentru medicamentele compensate ale pensionarilor militari. Decizia Guvernului survine ca urmare a datoriilor acumulate de spitalele militare către farmaciile care asigură medicamente compensate pensionarilor militari”, potrivit unui comunicat MApN.

Totodată, s-a discutat despre  adoptarea unui proiect de lege, prin care guvernul autorizează instituţiile din domeniul Apărării, Ordinii Publice şi Securităţii Naţionale, să execute cu personalul şi mijloacele proprii în domeniul specific de activitate, lucrări de geodezie, gravimetrie,topografie, fotogrametrie şi cartografie necesare asigurării geografice a Armatei României, a celorlalte structuri ale sistemului Naţional de Apărare şi a structurilor NATO.

Aceasta, fără a fi necesar avizul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

Totodată instituţiile din domeniul Apărării Ordinii Publice şi Securităţii Naţionale pot executa lucrări de cadastru conform normelor tehnice ale ANCPI.

Sursa: comunicat de presa MApN, comunicat al guvernului României

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

7 Responses to “Câteva decizii luate în şedinţa de guvern din 11 decembrie”

 1. szilard says:

  CICA Becali vrea regim deschis cu permisii de sarbatori, sa lucreze la Liga, iar seara sa doarma la Penitenciar, O MAI MARE PROSTIE CA ASTA NU AM AUZIT DE MULT, adica orice puscarias are voie sa faca ce vrea in timpul zilei, iar apoi sa haleasca si sa doarma pe banii statului pe gratis ca a 2-a zi sa fie din nou liber din nou(si cu stomacul plin), iar cand i se face foame seara se culca la Penicentiar,……Pai hai sa mergem cu toti la PENITENCIAR pe timpul noptii !!!

 2. adevarul says:

  Tu crezi ca nu are ce manca oierul..?

 3. szilard says:

  Ce Liga ?
  El ar vrea sa lucreze ca Europarlamentar, …, China nu se ocupa cu prostii din astea…,
  Sau de ce nu se pune o CAUTIUNE lui Bcali de 1 mld. euro(cit a furat el de fapt), si apoi sa fie liber – si s-ar rezolva si problema cu avioanele multirol !

 4. szilard says:

  Becali asa crede, ca e ca la armata, se dau permisii, ESTI LA PUSCARIE BECALI, infractorule !
  Si mai e un lucru : AVEREA FRATILOR BECALI, care Chinezii iar nu s-ar mai fi ocupat de asemenea cazuri.
  O CAUTIUNE MARE CARE SA LE ASTUPE GURA MARE FRATILOR BEEECALI NU ERA MAI BUNA !!!

 5. Bartolomeu says:

  De ce oare nu se discuta despre un proiect de lege in care sa fie adoptat sistemul cu juratzi? Exista un partid politic cu adevarat democratic in Romania? In perioada anterioara anului 1989 existau asesori populari care participau la procese! SCMD-ul este singura organizatzie care ar putea impune acest drept al poporului roman! Bartolomeu

 6. ANONIM says:

  Batolomeu@lasa naibii treaba cu asesorii populari.Era un bluf ,domnule.O spun din experienta.Pana noi ajungem la nivelul americanilor e cale lunga.Din cate se pare si acolo scartaie cateodata.Cat priveste SCMD cat timp cei de la nivel central cer pe langa decontarea de cheltuieli facute in interesul membrilor si retributie am serioase rezerve.

 7. szilard says:

  Am vrut sa zic : toti oamenii strazii, sau homlessi sa se duca la penitenciar in regim deschis, daca nu vor sa-i primeasca atunci sa sparga citeva vitrine de magazine cu piatra si apoi o sa-i ia in regim deschis(nu la puscherie)…