Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ce avere are Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Pro Lex

La întrebarea “Ce avere are Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Naţional al al Poliţiştilor şi Vameşilor Pro Lex?”, Realitatea a aflat următoarele: Astfel, Vasile Lincu a încasat într-un an, ca preşedinte al Sindicatului, 8.375 de lei.
Ca director şi redactor la revista Sindicatului, i-au revenit 45.000 de lei, adică aproape o mie de euro pe lună.

Soţia lui Lincu este director la sindicat – funcţie pentru care a luat ceva mai mult de 11.000 de lei, economist la Fundaţia “Noi citim” – 4.224 de lei, dar şi secretar general de redacţie şi redactor la revista la care soţul îi este şef. 4.060 de lei au venit şi de aici.

Altfel, familia Lincu are un teren intravilan în Bucureşti, un apartament în Capitală, o maşină Audi A6, 20.000 de euro în conturi şi a primit o donaţie de la o rudă de 10.000 de euro.

Sursa: Realitatea

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ce avere are Vasile Lincu, preşedintele Sindicatului Pro Lex”

  1. cititor says:

    Ca are este foarte bine. Poate sa demonstreze cineva daca acumularea este corecta? Pana nu vom avea o legislatie clara totul va fi o aiureala.Il intreaba cineva pe Adi minune de unde bani sa-si cumpere si sa construiasc tot ce are? Care este raportul castig ,fisc,venituri? NU .Cine sunt vinovati…guvernantii,parlamentarii, presedintii de stat care nu vor ordine in tara.