Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Centrul Militar Zonal Cluj şi Biroul Informare-Recrutare au casă nouă

După ce actualul primar al Clujului, Sorin Apostu, a ameninţat în mai multe rânduri ofialii Centrului Militar Zonal Cluj (CMZC) cu evacuarea din spaţiul de pe Bulevardul 1 Decembrie 1989, nr. 16, din Cluj-Napoca, iată că, Consiliul Judeţean Cluj a reuşit în timp relativ scurt să găsească o nouă locaţie pentru această instituţie şi să o reamenajeze.

Noul sediu va funcţiona tot într-o clădire a MApN  aflată pe Calea Dorobanţilor, nr. 8-10, proprietar fiind Ministerul Apărării Naţionale, cu care Consiliul Judeţean a încheiat un contract de închiriere pe perioadă nedeterminată, valoarea chiriei lunare fiind de 438 de lei.

Conform unui comunicat al Consiliului Judeţean Cluj, CMZC şi Biroul Informare-Recrutare cluj vor ocupa aproximativ 800 de metri pătraţi. Spaţiul a fost recompartimentat şi reabilitat în vederea deschiderii acestui spaţiu pentru relaţia cu publicul, cheltuielile în valoare totală de 197.958 de lei plus TVA fiind asigurate de la bugetul Consiliului Judeţean.

Pe vechiul amplasament, primăria Cluj-Napoca se “laudă” de mai bine de doi ani că intenţionează să construiască un centru cultural al municipiului, care să găzduiască şi sediul Filarmonicii Transilvania. Până în prezent CMZ Cluj a fost considerat “vinovat” că investiţia nu a debutat. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrările de acum încolo.

sursa: Dank Media

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Centrul Militar Zonal Cluj şi Biroul Informare-Recrutare au casă nouă”

  1. BOGDAN GHEORGHINA says:

    TRIMITETI-MI VA ROG 3 FORMULARE TIPIZATE, DAR PRIN POSTA, PENTRU A cOMPLETA PENTRU MINE, OSTRICEANU SI MORA, CEREREA DE RECALCULARE A PENSIEI PE ADRESA ALEEA PETUNIEI NR. 6 BLOC D-13 SCARA A ETAJ II APARTAMENT 12 LOCALITATEA DEJ COD 405200 DEOARECE AM 72 ANI SI NU MA POT DEPLASA USOR.SI CELELALTE DOUA PERSOANE LOCUIESC IN ACELASI BLOC.

  2. takac fanel claudiu says:

    in 1989 eram concentar in bucuresti la munci.de revolutie am fugit cu totii din unitatea din vitan.mi-o ramas acolo livretu militar.acuma as avea nevoie de el pt calcularea pensiei de boala/nu prea ma pot deplasa.cum sa procedez?multumesc.