Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ceremonie “cernită” la Baza 90 Transport Aerian – Otopeni

Sublocotenentul (post-mortem) Claudiu Chira, care a căzut la datorie pe timpul îndeplinirii unei misiuni în Afganistan, va fi repatriat cu o aeronavă militară aparţinând Forţelor Aeriene Române, luni, 2 martie.

După sosirea aeronavei, la Baza 90 Transport Aerian – Otopeni se va desfăşura o ceremonie militară şi se va prezenta ordinul ministrului Apărării Naţionale privind înaintarea la gradul de sublocotenent post-mortem a sergentului major Claudiu Chira.

Va fi prezentat, de asemenea, Decretul prezidenţial privind conferirea, post-mortem, a Ordinului Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război. Aceasta, “în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru devotamentul excepţional dovedit de Claudiu Chira în timpul executării misiunii”.

Odihneşte-te în pace, suflet brav!

Sursa: comunicat al Ministerului Apărării Naţionale


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Ceremonie “cernită” la Baza 90 Transport Aerian – Otopeni”

  1. DE CE BAL says:

    In absenta presedintelui, ministrul a rostit fraze standard. Pacat.