Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Chinezii vor construi în Bulgaria, pe o fostă proprietate a MAp, parcuri industriale

Se pare că vecinii bulgari sunt decişi să nu se lase răpuşi de criză. Prin urmare, au acceptat ca mai multe companii chineze să vină în Bulgaria şi să investească în construirea de parcuri industriale şi a unui aeroport.
Anunţul a fost făcut de ministrul bulgar al Economiei, Energiei şi Turismului, Traicho Traikov, la Sofia, în cadrul unei reuniuni intitulate: “Guvernul şi mediul de afaceri: eforturi comune pentru accelerarea investiţiilor în perioada 2010-2011.
Noutatea sau spiritul antreprenorial al bulgarilor intervine aici: locaţia pentru viitoarea zonă industrială, însumând 190 de hectare, a aparţinut armatei bulgare. Mai exact,  locul respectiv s-a aflat în proprietatea Ministerului Apărării.

Zona se află în apropiere de Sofia, la Bozhurishte.

În vederea construirii de parcuri industriale în Bozhurishte, bulgarii şi chinezii au semnat un acord de cooperare.

Sursa: Novinite com

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Chinezii vor construi în Bulgaria, pe o fostă proprietate a MAp, parcuri industriale”

  1. cocorul says:

    Iar ne-au luat-o inainte bulgarii.

  2. Alex says:

    Ei au ajuns mai devreme pe fundul gropii si au inceput deja urcusul’ noi abia acum suntem la fund si vom mai sta o vreme acol’, pentru ca nu realizam inca unde suntem. Vom afla la iarna :))