Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Clasament al celor mai puternice 35 de ţări din punct de vedere militar

Un clasament al celor mai puternice 35 de ţări din punctul de vedere al efectivelor militare, realizat de Global Firepower, este condus de Statele Unite, Rusia şi China, în timp ce Coreea de Nord se află pe ultima poziţie.

Clasamentul Global Firepower a fost realizat în funcţie de bugetul alocat apărării de fiecare ţară, populaţia aptă de luptă şi de capacitatea de mobilizare în caz de război, echipamentul militar disponibil şi accesul la resurse.

“Clasamentul Global Firepower Index s-a focusat pe cantitate, dar a ignorat diferenţe calitative semnificative, cum ar fi faptul că cele 78 de submarine ale Coreei de Nord nu sunt de ultimă oră”, potrivit Business Insider.

De asemenea, indexul nu a considerat prioritar arsenalul nuclear şi nici nu a depunctat ţările intercontinentale pentru lipsa flotei.

Clasamentul este completat, până la poziţia 10, de India, Marea Britanie, Franţa, Germania, Turcia, Coreea de Sud şi Japonia. Coreea de Nord se află pe locul 35, precedată de Belgia şi Mexic.

Sursa: www.businessinsider.com

Etichete: , , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Clasament al celor mai puternice 35 de ţări din punct de vedere militar”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  MULTUMIM DIN INIMA PARIDULUI SI GUVENULUI
  PENTRU GRIJA ARATATA SI BOCANCII GAURITI !

  C.I.A : SEMNALE DE REVOLTA IN ARMATA ROMANA

  RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE

  Se observa la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice.
  Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva. …………………………… In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
  In manifestul politic al ofiterilor se spune :
  “Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere……..

  GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
  Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
  – dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
  – dreptul de a desfasura activitati economice;
  – dreptul de a lucra doar 8 ore;
  – dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
  – infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.

  Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi !

  Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Politica regimului Ponta Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza.
  Prezenta militarilor activi sau in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim profund nepopular.

  Mafia armamentului lui Basescu

  Cea mai puternica mafie din Romania este cea a armamentului. Ea are ca baza contrabanda de arme desfasurata in jurul lumii. Pe langa aceasta sunt comisioane fabuloase obtinute prin contracte militare. In varful acestei mafii extrem de puternice se gaseste Traian Basescu. Fiecare export de arme conform legislatiei poarta semnatura comandantului suprem. Aceasta mafie avand la dispozitie sume enorme a cumparat intreaga structura a democrattiei Romanesti. Justitia, serviciile secrete, armata, parlamentul sunt in mana mafiei armelor care actioneaza nestingherit. Despre aceasta mafie nu se aude mai nimic si toate eforturile mele facute in calitate de jurnalist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme se lovesc de zidul implacabil al tacerii.
  In lume au existat trei imperii globale de armament conduse de 3 negustori ai mortii : BOUT, KASSAR SI BASESCU. Primii doi au transportat in jurul lumii armele produse de fabricile de armament ale statului roman. Kassar a fost extradat si a luat 20 de ani, Bout la fel.
  Urmeaza Basescu si in curand Ponta

  DOMNULE VOICULESCU
  redeschiderea provesului Victor Bout
  Antena 3 nu scoate niciun piuit despre faptul ca Basescu este citat ca martor principal (si in curand acuzat) in acest proces. Punctul principal al acuzarii reprezinta rachetele sol aer pe care Bout a incercat sa le procure pentru a le trimite teroristilor columbieni FARC. Toate aceste rachete sunt de provenienta romaneasca. Absolut toate capetele de acuzare in acest proces il leaga pe Basescu de transportul de armament si terorismul international. Flota aeriana a ucrainianului Bout (6o de avioane si elicoptere) are ca baza cadoul facut de Basescu. Lumea vorbeste de vanzarea flotei comerciale, dar nu se scoate nicio vorbulita despre vanzarea flotei aeriene de catre Basescu pe un pret de nimic. Un Tupolev la pretul unui jeep sau unui apartament…

 2. ROBERT HORVATH SUA says:

  POSTATE PE BLOGUL VOICULESCU

  1

  RASPUNS
  Sunteti un om cinstit ? Sau incercati o miscare propagandistica de
  ultima ora ? Eu pot fi cenzurat doar pe blogul dumneavoastra.
  Deci va incepe un dialog sau un monolog senzational pe tema :
  DESCHIDETI :
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG

  2

  RASPUNS
  UNDE AU DISPARUT ULTIMELE
  10 POSTARI ROBERT HORVATH BLOG ?

  Majoritatea va erau favorabile.
  Un comentator @ MarianL ma intreaba
  CU CATI BANI TE PLATESTE VOICULESCU PENTRU POSTARI ?
  RASPUNS
  NU MA PLATESTE DAR IN SCHIMB MA CENZUREAZA

  3
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG Says: Your comment is awaiting moderation.
  iulie 10th, 2014 at 9:11 pm
  VA INVIT IN RING !
  ADEVARUL VA INVINGE

  SUNT UN ADVERSAR IMPORTANT

  DOVADA

  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth

  Publicat: Marţi, 09 Aprilie 2013 10:31 // Actualizat: Marţi, 09 Aprilie 2013 10:34 // Sursa: RTV.net
  Autor: Alina Costache

  4
  R
  MEMORIUL OFICIAL ADRESAT PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU !
  Presedintele Romaniei
  Traian Basescu
  Excelenta
  AVETI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT !
  In Romania exista mai multe mafii. Cea mai puternica si cea mai periculoasa este cea a armamentului. Ea are in varful ei chiar persoana dumneavoastra. Avand la indemana sume colosale ele au preluat toate institutile democratiei : justitia , politie, serviciile secrete , guvernul etc. Sper in consecinta sa deschideti o ancheta impotriva dumneavoastra insasi. Ele pot fi cordonate cu entitati straine care fac acest lucru. Mentionez FBI, Interpol etc.
  Au existat trei imperii globale ale traficului de arme. BOUT,KASSAR,BASESCU. Primii doi au transportat armele dumneavoastra in jurul lumii. Ancheta dumneavoastra la adresa dumneavoastra este usurata de faptul ca conform legislatiei romanesti toate exporturile de arme poarta semnatura presedintelui. Kassar a primit 30 de ani ? Sa vedem cat veti primi dumneavoastra ?
  Va dau cu aceasta ocazie o veste care o sa va cutremure. Avocatii lui Kassar si Bout au izbutit sa obtina redeschiderea procesului argumentand ca dumneavoastra trebue sa fiti acuzatul principal.

  VA URMA
  CU APROBAREA REDACTIEI

  5
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG Says: Your comment is awaiting moderation.
  iulie 10th, 2014 at 9:23 pm
  PRIMA INTREBARE CHEIE LA CARE ASTEPT
  ” RASPUNS ”
  PUNCTUL VULNERABIL AL BATAUSULUI DE PORT AJUNS PRESEDINTE
  ESTE MAFIA DE ARMAMENT SI LEGATURILE CU TERORISMUL INTERNATIONAL !

  DECE ACESTE SUBIECTE NU INTRA IN ATENTIA ANTENEI 3 ?

  INTREBARI PENTRU DAN VOICULESCU
  Scrisoare foarte deschisa trimisa tuturor blogurilor romanesti.
  Nu presei sau mediei infiltrate.

  DOMNULE DAN VOICULESCU
  Sunt ziaristul care a predat autoritatilor americane
  DOSARUL CRIMINAL TRAIAN BASESCU…..LEGATURI CU TERORISMUL INTERNATIONAL !
  Acest document a creiat un urias interes. El este citat in conversatii la cel mai
  nivel si este un material de referinta chiar pentru serviciile speciale.
  Lucrarea este bazata pe documente si surse credibile.
  Am trimis aceste documente deasemenea politicienilor si presei din tara.
  Tacerea totala .
  Nu face exceptie nici antena 3

  Pe scurt statia dumneavoastra TV ocoleste cateva subiecte .
  Singurele care intrereseaze occidentul si care puteau duce la caderea rapida
  a presedintelui.
  SUBIECTE OCOLITE SAU CONSIDERATE PERICULOASE :

  – Mafia de arme condusa de Traian Basescu
  cea mai puternica mafie din lume !
  Triungul Basescu , Victor Bout , Ksassar sunt numiti ” Negutatorii Mortii

  -Vanzarea ( cadou )a intregii flote aeriene catre Victor Bout cel mai mare traficant de arme din lume

  LEGATURI CU ORGANIZATIILE TERORISTE.
  ( zeci de anchete pe tema )

  Mare atentie domnule Voiculescu

  INTELEGERA SECRETA CU TOATE ORGANIZATIILE TERORISTE INCLUSIV BEN LADEN !

  IN SCHIMBUL PROMISIUNII CA NU VOR ORGANIZA ATACURI PE TERITORIUL
  ROMANIEI ,EI SUNT FILATI IAR APOI IN LOC SA FIE ARESTATI EI SUNT DEPORTAT SI LI SE INTERZICE REINTOARCERE IN TARA PE TREI ANI DE ZILE !

  Cu alte cuvinte atacurile impotriva lui Traian Basescu sunt extrem de atent selectate.
  Nu va consider vinovat
  Poate sunteti infiltrat sau nu aveti acces la informatiile necesare.
  .
  Dar aveti raspunderea morala si profesionala sa lamuriti
  lucrurile.

  Ne cunoastem . Am colaborat . Sunt artistul care prin chemarea politiei americane
  am creiat uriasul scandal ICR New York.

  Astept raspuns pe blogul Dan Voiculecu blog sau
  pe plogul personal.
  Robert Horvath Deva Blog

  Jurnalist specializat in terorism si transport ilegal de arme.

  Robert Horvath Deva
  New York Tokyo

  6
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG Says: Your comment is awaiting moderation.
  iulie 10th, 2014 at 9:30 pm
  O ALTA INTREBARE CARE MERITA “RASPUNS ”

  DECE NU PRELUATI PRIN ANTENE SI CONECTII POLITICE

  CAZUL CRIMINAL ROBERT HORVATH ?

  CRIMINALII PRINTRE NOI !

  “ABIA IESIT DIN SPITAL CA URMARE A ATACULUI BESTIAL AL AGENTILOR
  S.I.E CINEASTUL ROBERT HORVATH DA IN JUDECATA STATUL ROMAN CERAND UN MILION DE DOLARI !
  CITITI IN CURAND SCRISOAREA OFICIALA ADRESATA FBI SI DEPARTAMENTULUI DE STAT.

  CONSPIRATIA TACERII !
  DESPRE ATACUL CRIMINAL IMPOTRIVA CINEASTULUI ROBERT HORVATH
  LA NEW YORK .TACEREA ESTE DEPLINA. ACEST LUCRU DOVEDESTE PE DEPLIN INFILTRAREA SERVICILOR IN PRESA SI IN GENERAL IN TOATA MEDIA
  ROMANA. CENZURA COMPLETA !
  Nu conteaza .
  In curand toata media internationala va exploda.
  4 OFITERI AI SERVICIULUI EXTERN ROMAN SUB ACOPERIRE DIPLOMATICA
  ATACA UN CINEAST AMERICAN IN EXERCITIUL FUNCTIUNII. EL ESTE TARAT IN COLTUL STRAZII , COLT CU ONU SI BATUT BESTIAL .
  Vedeti fotografia acestuia la sitalul de urgenta , sectia trauma in stare grava.
  Robert Horvath Deva Blog

  7

  UN WATERGATE ROMANO-AMERICAN
  Basescu incearca sa stearga urmele
  SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII IN ATENTIA TUTUROR AUTORITATILOR STATULUI AMERICAN !

  MOTIVUL : MITUIREA ( 300.000 $ ) INTREGII SECTII DE PPOLITIE

  TOATE MEMORILE FACUTE DE ROBERT HORVATH AU ” DISPARUT ” DEPE COMPIUTER.
  INFILTRAREA ” DEPARTAMENTUL ARAB ” DIN SIE IN CADRUL NYPD PRODUCE CONSTERNARE SI DEOSEBITA INGRIJORARE .
  DISPARITIA A 4 RAPOARTE OFICIALE CREIAZA UN SCANDAL FARA PRECEDENT !
  VA URMA !

  APEL: Fac apel la persoanele care au fost martore
  la atacul bestial asupra mea (Intalnirea cu ministrul
  de externe Corlatean) pe teritoriul SUA….sa ma contacteze
  pe blog sau la spitalul BELLWUE HOSPITAL !
  Multumesc.

  PS ATACATORII CINEASTULUI ROBERT HORVATH PE TERITORUL AMERICAN SUNT
  PASIBIL LA 6 ANI INCHISOARE CHIAR DACA AU ACOPERIRE DIPLOMATICA.
  SE SPERA CA GUVERNUL ROMAN SA RENUNTE LA PREROGATIVUL DIPLOMATIC.

  NYPD

  INTERNAL AFFAIR

  to
  Chief Charles V. Campisi,
  head of the the Internal Affairs Bureau of the New York City Police Department,

  ONE OF THE BIGGEST CORUPTION CASE IN NYPD HISTORY
  I bring to your attention a case of unprecedented corruption , cover up , conspiracy and possible criminal offense. Seven police officers and two detectives of 17 th Precinct trying to cover up, an assault on my person by romanian secret service agents.
  ( security guards at Romanian Consulate in New York)
  Case under consideration at NYPD INTERNAL AFFAIR. Number :
  Detective of Internal Affair vizited my home two times.

  My name is Robert Horvath Deva , well known filmmaker and journalist and visual artist

  President
  Devartes Film International
  336 west 17 street # 2 A
  New York NY. 100011

  8

  UN ALT SUBIECT CARE MERITA ATENTIA DUMNEAVOASTRA
  STIMATE DOMN VOICULESCU !

  VA ASIGUR CA CONGRESUL SUA ESTE MAI IMPORTANT
  DECAT……..

  ROMANIA REPREZINTA CEL MAI MARE PERICOL PENTRU SECURITATEA STATELOR UNITE. Armele AK -47 AU INVADAT AMERICA. Fabricate la Cugir ele
  patrund pe piata americana prin intreprinderile de stat Romtehnica si Romarm.

  Obama to Seek New Assault Weapons Ban, It would help cut down on Basescu flow of guns !
  ABC NEWS

  UNITED STATES HOUSE OF REPREZENTATIVES’
  COMMITTTEE on FOREIGN AFFAIRS
  ASSAULT WEAPONS
Chairman of the House Western Hemisphere Subcommittee Leads
  Letter with 53 Members of Congress

  THE WHITE HOUSE
  PRESIDENT
  BARACK OBAMA

  Dear Mr. President:
  The alarming prevalence of imported assault weapons in the US has put our nation’s police officers at risk. Returning to the Bush 41/Clinton enforcement of the ban on imported assault weapons will protect our brave police forces and all people throughout New York and the United States,” said Rep. Engel.
  As a result, the civilian firearms market is flooded with imported, inexpensive military-style assault weapons, primarily from Romania. Importers are also able to skirt the restrictions by bringing in assault weapons parts and reassembling them with a small number of US-made parts. Assault weapon “parts kits” for assembly by individuals are also being imported. ATF has further weakened the prohibition by placing certain extremely problematic assault rifles on the “curios or relics” list, making certain firearms automatically eligible for importation.
  Not only is the violence in Mexico already spilling over the border into the U.S., but the prevalence of imported assault weapons in the hands of criminals has made “officer survival” a critical issue for many urban law enforcement agencies. The Miami Police Department has reported a steep rise in the number of murders and other crimes committed with assault weapons; a Romanian WASR-10 (AK-type) assault weapon was used to kill two Fairfax, Virginia police officers in 2006; a Romanian WASR-10 assault weapon was used in a mass shooting that left eight dead at a mall in rural Omaha, Nebraska in 2007. The Associated Press conducted an analysis showing that the number of romanians AK variants traced to crime by ATF has increased from 1,140 in 1993 to 8,547 in 2007.
  We ask that you direct ATF to act in accordance with the 1968 Gun Control Act and return to enforcing the ban on the import of all assault weapons, both those that are fully manufactured abroad as well as those imported as parts. By restoring these important restrictions, we will be able to help reduce violence here in the United States, while also sending an important signal to our friends in Mexico. Thank you for your attention to this urgent matter.
  Reported by
  Robert Horvath New York

  9

  BASESCU VINDE URANIUM TERORISTILOR

  PENTRU CREIAREA UEI BOMBE NUCLEARE IN MINIATURA !

  “FARC Sought Romanian Uranium from Russian Mobster With Israeli Passport”

  Since the breakup up the Soviet Union, Rising Sun has developed what MI6 calls a “working relationship with al-Qaeda.” “It is known that the organization led by Osama bin Laden has established “a presence in Colombia and other South American nations government by a populist left that opposes the United States,” says the report. It was the al Qaeda-Rising Sun connection that alerted MI6 officials posted in Bucharest that the FARC were prepared to buy “a considerable quantity of uranium to manufacture a dirty bomb.”

  Va urma
  daca cenzurarea continua
  Robert Horvath Deva Blog

  10

  SA FIM CLAR VARANE !
  EU ASIGUR BULAUL LUI TRAIAN BASESCU !
  ESTI PE LOCUL DOI.

  ORICUM
  COMPETITIA RAMANE DESCHISA

  MEMORIU CATRE FBI
CER OFICIAL EXTRADAREA LUI BASESCU CATRE SUA
.
  Ambasada Romaniei in SUA
  
Domnule Ambasador
Va rog transtmiteti acest memoriu document remis catre FBI guverului pe care al reprezentati .
  Cer deschiderea unei anchete,
  Deasemenea trimiteti-l domnilor Iohanis, Antonescu, Ponta si Voiculescu.
  Find un caz de maxima urgenta va rog sa-l trimeteti prin cablu diplomatic. Mentionez ca intarzierea sau obstructionarea acestui caz poate avea consecinte grave.
  FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004


  Assistant Director in Charge
Janice K. Fedarcyk
Special Agents in Charge Gregory A. Fowler

  
Stimata doamna Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special Traian Basescu sa fie extradati catre Statele Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme.

  IN CURSUL ACESTEI ZILE AM AVUT O AUDIENTA PENTRU A EXPLICA MATERIALUL SI DOCUMENTELE PREZENTATE . AU PARTICIPAT URMATORII
  Speciali Agents in Charge Grigory Fowler si Mary Galigan. Cu alte cuvinte dosarul cetateanului roman a fost deschis .
  Mentionez ca exportul de rachete sol aer care doboara helicoptere si ucid militari purtand uniforma US se pedepseste cu pedeapsa capitala.
  BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC, LENT DAR PRECIS.

  11

  VARANE
  PE TINE TE INTERESEAZA CATE LUNI MAI ARE BASESCU
  PANA TERMINAREA MANDATULUI !

  PE MINE MA INTERESEAZA ‘CATI ANI ARE” DUPA TERMINAREA
  MANDATULUI !

  ANUNT CU TOATA SERIOZITATEA :
  CETATEANUL ROMAN TRAIAN
  CU ADRESA : PALATUL COTROCENI . DEOCAMDATA

  VA FI EXTRADAT CATRE SUA !

  SUNT SINGURUL JURNALIST CARE AMESTECA SCRISUL CU FAPTELE
  ….VARANUL INCEARCA SI EL…..

  12

  BRAVO DOAMNA MACOVEI !

  @ Sunt convins ca Monica Macovei a fost un procuror comunist
  dar amintesc ca economistul Dan Voiculescu a fost si el membru al
  aceluiasi partid.
  Nu simpatizez cu aceasta doamna .
  Dimpotriva …A facut mult rau si va mai face.
  Eu conside pe Basescu o scursura de port, in timp ce dansa
  un erou printre eroi .

  Dar apreciez un gest admirabil in favoarea cetatenilor Romaniei
  si a aliatilor nostrii.

  Bomba!
  Monica Macovei cere REDESCHIDEREA dosarului SINUCIDERII procurorului Cristian Panait!
  Bomba! Monica Macovei cere REDESCHIDEREA dosarului SINUCIDERII procurorului Cristian Panait!

  Vivian Reding a fost instiintata de implicarea numelui lui Ponta in controversata moarte a procurorului Panait.
  (Am trimis aceasta scrisoare serviciului Interpol
  si unde mai trebuie…….)
  De altfel, in urma cu multi ani, aceasta a mai cerut redeschiderea dosarului, pe motiv ca nu au fost audiati “martori cheie”. Iar acum ar putea face acelasi lucru, desi a trecut atata vreme de la deces. Pentru ca, prin modificarile aduse Codului penal, termenul de prescriere al unor fapte care au dus direct sau indirect la moartea unui om a fost marit de la 10 la 15 ani. Asa ca, legal, se poate! Deocamdata insa, se pare ca Viviane Reding si alti inalti oficiali europeni au fost deja informati despre implicarea premierului Victor Ponta in moartea misterioasa a unuia dintre primii procurori anticoruptie din Romania.

  JOS PALARIA DOAMNA MACOVEI !

  13

  ” RASPUNS ‘ ?

  DOMNULE VOICULESCU

  SUNT CU BAGAJELE FACUTE. SPER SA NE VEDEM MARTI .
  SE PARE CA SUNTETI FOARTE OCUPAT IN ACESTE ZILE
  ….SI CALDURA MARE.

  IN CAZUL IN CARE NU PUTETI VENII LA TRIBUNAL
  NU VIN NICI EU.

  VIN LA BUCURESTI DE CRACIUN CU SOTIA MEA KIYOKO
  CARE VA TRIMETE COMPLIMENTE !

  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
  Sursa: RTV.net
  Autor: Alina Costache
  Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Horvath, după ce jurnalistul român, cetăţean american, a făcut plângere la FBI şi DIICOT ……. De dincolo de Ocean, Horvath a lansat şi ipoteza şocantă că Dan Voiculescu ar fi avut un rol important……… . Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalist pentru aceste acuzaţii.
  Primul termen are loc MARTI LA TRIBUNALUL BUCURESTI
  DOMNULE DAN
  MAI TREBUIE SA VIN LA PROCES ?

  14
  ROBERT HORVATH DEVA BLOG Says: Your comment is awaiting moderation.
  iulie 10th, 2014 at 11:04 pm
  VARANUL LA ORA ADEVARULUI NEPLACUT !
  Domnule Voiculescu
  Astept un raspuns urgent.
  In cazul in care sunteti un adevarat barbat, nu numai politic
  veti accepta prezenta mea anti -basesciana pe blogul dumneavoastra.
  M-am obisnuit sa postez zilnic zeci de materiale terminale.
  In caz contrariu
  Nu ramane decat sa reinfintez
  BLOGUL PARALEL
  INTALNIRE CU DAN VOICULSECU LA………..
  Respecte in functie de raspuns,