Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Coeficienţi din ultima formă a grilei de salarizare unică

Coeficientul corespunzător salariului pentru Şeful Statului Major General (SMG), prim-adjuncţii directorilor SRI şi SIE, directorul STS şi directorul SPP a fost majorat de la 10,35 la 11, potrivit ultimei forme a proiectului legii unice de salarizare, obţinute de MEDIAFAX.
Funcţiile corespunzătoare Şefului Statului Major General, Secretarului de Stat – Şef Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, Prim-adjunctului directorului Serviciului Român de Informaţii (SRI), prim-adjunctului directorului Serviciului de Informaţii Externe (SIE), directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) şi directorului Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) vor beneficia de 11 salarii minime pe economie .

În acelaşi timp, funcţii corespunzătoare gradului de general, amiral, chestor general de poliţie vor avea între 8,9 şi 9 salarii minime pe economie, scăzând de la minimum de 9,30 şi maximum de 9,40.

Cei mai mici coeficienţi sunt pentru soldaţi şi gradaţi voluntari, respectiv: caporal – 1,65, fruntaş – 1,60 şi soldat – 1,50.

Aceşti coeficienţi nu au mai fost modificaţi (n.r.- ar fi fost şi culmea) în ultima formă a proiectului faţă de varianta transmisă în august, când s-au făcut reduceri cu până la 25 la sută în grila de salarizare.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.