Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Comandant iranian – ucis într-un schimb de focuri cu insurgenţii în Siria

Un comandant al organizaţiei iraniene Gardienii Revoluţiei a fost ucis într-un schimb de focuri cu insurgenţii, în Siria. Anunţul a fost făcut de agenţia iraniană Mehr, citată de MEDIAFAX.
Mohammad Jamalizadeh, comandant al Gardienilor Revoluţiei din Iran în provincia Kerman, “a fost ucis de terorişti”, la Damasc, precizează agenţia iraniană.Jamalizadeh, veteran al războiului dintre Iran şi Irak (1980-1988), se afla în Siria cu misiunea de a participa la asigurarea securităţii Moscheii şiite Sayyida Zainab din Damasc.

Iranul, principalul aliat regional al regimului Bashar al-Assad, furnizează  Siriei miliarde de dolari şi numeroşi militari, inclusiv specialişti militari.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.