Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor – raport pozitiv pentru OUG 1/2011

Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor a dat raport pozitiv, marţi, 5 aprilie, OUG 1/2011 privind recalcularea pensiilor militare. Totodata, au fost adoptate şi două amendamente.

Primul Amendament prevede introducerea unui nou alineat la articolul 4 din OUG 1/2011, potrivit căruia căruia “dacă rezultă în cuantum mai mic, pensia să rămână cea avută în plată înaintea recalculării”, a declarat pentru NewsIn deputatul George Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare, preluat de Realitatea.

Al doilea amendament vizeaza modificarea Art 1 alineat 4 din OUG 1, deputaţii dorind să coreleze punctul mediu de pensie atât cu solda de grad, cât şi cu cea de funcţie.

Cele două amendamente au fost propuse de deputatul de la minorităţi Niculae Mircovici şi au fost susţinute de opoziţie, în timp ce reprezentanţii puterii s-au abţinut de la vot, mai puţin Eugen Bădălan, care a votat pentru adoptarea amendamentelor.

Tot marţi, a fost adoptat în comisia de Apărare şi un amendament la Legea 42/2004 privind participarea militarilor la misiuni în străinătate.

Sursa: Realitatea

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

105 Responses to “Comisia de Apărare din Camera Deputaţilor – raport pozitiv pentru OUG 1/2011”

 1. ciprian says:

  sunt un dobitoc!

 2. akord75 says:

  @ciprian
  eu nu am timp pt. tine niciodata

 3. TOPGUN says:

  Baietii, EU ma plimb cu LAMBORGHINI DIABLO,sa moara si amicul Stelica, stau in BURJ AL ARAB si base,boc si oprea ,imi aduc caviar pe tava de aur!!!!!!!

  Stelica,sa nu mori de invidie!!!!!

 4. Ulisse says:

  JO, nu ma conduce nimeni, nici chiar nevasta,nu sunt membru de sindicat, nu apartin nici unui partid.Nu te jignesc, o faci singur.Cand doi iti spun ca esti beat, du-te la culcare.Aici , majoritatea ti-au spus si iti spun ca esti penibil si in plus. Asculta-i omule si lasa-te la vatra.Hai ca ti-am AKORDat prea mult spatiu pentru cat de neinsemnat esti.

 5. Stelian P. says:

  Din agenda de lucru a SCMD:

  “1. In ziua de 30 aprilie a.c. intre orele 11.00 – 12.00, SCMD va aniversa Ziua Infanteriei la Monumentul Infanteriei din Soseaua Kiseleff (in parcul de langa Muzeul Geologiei). La aceasta actiune, initiata de filialele Sectorului 2, SCMD ii cheama sa participe pe toti bucurestenii pentru care onoarea si demnitatea de militar mai inseamna ceva;”

  Stie cineva citi bucuresteni au participat ?