Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate în Rezervă şi Retragere, vicepreşedintele acestuia, col (r) Valeriu Pricină, recomandă sindicaliştilor militari să nu raspundă provocărilor de tot felul, îndemnurilor de ieşire la acţiune ilegală, neaprobată, fapt ce se poate solda cu grave consecinţe pentru sindicat şi pentru conducerea acestuia.

“Credem că cei care îndeamna la o asemenea ieşire ilegală se fac, voit sau nevoit, exponenţii unei veritabile provocări.

Le amintim membrilor noştri de sindicat că avem stabilită o strategie de acţiune, adoptată prin consultări cu filialele şi conducerile acestora.

Nu putem sţ acuzam conducerea politicţ a ţării de acţiuni neconstituţionale, de măsuri ilegale, şi noi, la rândul nostru să procedăm în aceiaşi termeni.

Avem încredere în justiţia ţării, avem încredere în aceia care, în rândul sindicatului, şi-au asumat sarcina de a câştiga salubru aceasta bătălie.

Suntem, în principiu solidari cu colegii nostri din Poliţia Română.”

SCMD va participa la acţiunile la care a fost solicitat de către aliaţii sindicali şi la cele planificate şi conduse de SCMD, astfel:

– 28 septembrie, în Piaţa Victoriei – vor participa numai filialele SCMD din Capitală; SCMD îi răagă pe toţ rezerviştii militari să contacteze conducerile Birourilor Operative ale Filialelor din Bucureşti şi să confirme participarea lor la miting;

– 28 septembrie – 7 octombrie – vor participa sindicaliştii militari din judete, la acţiunile declanşate pe plan local în principalele garnizoane ale ţării, conform graficului pe care filialele îl vor primi până luni, 27.09 a.c.

– 25 octombrie – vor participa sindicaliştii militari din toată ţara, la Bucureşti, în punctele pe care le veţi primi în timp oportun, conform Planului de acţiune.  Operaţiunea “Valeriu Carp”.

În finalul comunicatului SCMD se raminteşte tuturor că până la data de 30.09.2009, trebuie finalizată, la nivelul fiecărei filiale, lista cu participanţii la miting, pe care îl doresc de mari proporţii.

sursa: SCMD

Etichete:

Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

15 Responses to “Comunicat SCMDRR în legatură cu evenimentele recente din Bucureşti. Planificarea acţiunilor sindicale”

1. fagarasanu says:

D.le Col DOGARU si D.le Col PRICINA
    cu tot respectul

CRED CA AJUNGE CU VORBA BUNA SI CU CAPUL PLECAT , GATA CU LECTIILE DE ISTORIE , NOI CHIAR NU PUTEM SA NE ALATURAM POLITISTILOR ? SUNTEM MAI SLABI ? NU NE PUTEM ORGANIZA ? IN 07.10.2010 TREBUI SA FIM IN STRADA IN BUCURESTI ALATURI DE OAMENI CARE AU CURAJ IN INCERCAREA DE A DA JOS GUVERNUL SI PE BASESCU , NU MAI PUTEM ASTEPTA CA ALTI SA NE REZOLVE PROBLEMELE , DACA VREM SA AJUNGEM SI NOI LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI SA STAM ACASA SI SA PRIVIM LA TELEVIZOR .

CAMARAZI – NU SUNT UN PROVOCATOR , SUNT MEMBRU AL SCMD SI VREAU CA , CONDUCATORII SINDICATULUI SA CONVOACE TOTI REZERVISTI SI PENSIONARII APTI DE LUPTA LA BUCURESTI IN 07.10.2010

NU PUTEM ASTEPTA PANA IN 25.10 – ACEST TERMEN ESTE UN POD PREA INDEPARTAT – IN SCDM AR TREBUI CREATA O CELULA DE CRIZA MAI RADICALA IN ACTIUNI , ASTEPTARILE DIN JUSTITIE SUNT DE DURATA .

SA NE VEDEM IN BUCURESTI IN 07 .10.2010

2. Valentin says:

Sa inteleg ca SCMDRR urmareste cu atentie ce dezbatem noi pe acest forum,dar nu prea pricepe sau se face ca nu intelege…De ce nu picheteaza sediile celor 2 ministere(MApN/MI),de ce EVITA participarea ,alaturi de sindicatele politistilor, la actiunea din 7 octombrie???De ce,conducerea acestui sindicat,nu are curaj sa iasa din anumite sabloane?Ale cui interese apara?

3. caprar Anton says:

D-nule Pricina, cind cutitul ne va intra in os ne vom alia cu toti cei care au singe in vene si stiu sa lupte cu argumente concrete pentru cauza noastra debarasindu-ne de cei care lupta pentru noi tinind lectii de istorie cu actori KGB_isti pe la diverse televiziuni.
    Bravo politistilor pentru curaj si argumentatia care o expuneti pe televiziuni.
    Asta este adevarata lupta stimati militari?

4. Uimitul says:

Sunt total uimit !
    Oare acest sindicat insalubru a inceput sa devina rational ?
    Ar fi bine ca toti acei sindicalisti sau simpatizanti care folosesc ghioaga si limbajul golanesc sa se alature acelora care golanesc prin politie.
    Ce bine ar fi ca militarii sa se exprime corespunzator anilor de scoala la care fac apel atunci cand cer sa fie respectati.
    Nu ar fi ceva uimitor ?

5. micutzul says:

@ Uimitul
    Si cam cum ai vrea sa vorbeasca militarii puisor…
    ASA ?
    Pasarica de la ministerul dez….s/a intalnit cu tonomatul de la ministerul….si au stabilit ca tiganca imputita din Franta….sa nu mai fie ca grasanul din spatele….si sa se multumeasca cu ajutorul social nu cu pensia nesimtita….
    Dute si beleste ochii in alta parte, noi nu mai avem timp de explicatii la papagali….HAI SICTIR….

6. fagarasanu says:

UIMITULE – ne lasi
    se vede de la o posta ca esti unul dintre pu… limbaj cenzurat PDL-ilor.
    HAI SICTIR – DISPARII.

7. @UIMITU says:

Mai Uimitule , vezi sa nu ramai asa!!!!
    Plimbate pe strada Credulilor si ingamfatilor… sau al portocalelor !

semnat …un altfel de civil

8. @UIMITU says:

scuze ” plimba-te”

9. toma says:

Domnilor, nu va lasati antraenati de un neispravit care este uimit aca are un singur neuron intr-o cutie craniana plina de… limbaj cenzurat. Daca il bagam in seama ii facem jocul. Asta nu este militar, este un tip din antutarjul lui j….. base.

10. Valentin says:

Poate vrea sa afle mai multe de la noi,poate are o misiune de indeplinit si noi nu vrem sa-l sprijinim…Noteaza:Norocul lui si a lichelelor pdl-iste este ca am fost obligati sa predam, armamentul,la iesirea la pensie,altfel,acum …..!S-a notat?

11. Cum s-a hotărât lichidarea armatei române în iunie 1989
    Tovarăşi, la şedinţa de azi participă tov. Gen. Nicolae Militaru, tov. Silviu Brucan fost amabasador, pe care-l ştim ca Saul Brukner, tov. Virgil Măgureanu ofiţer de securitate, tov. Ion Iliescu, fost preşedinte al tineretului, toţi membri ai Frontului de Slavare Naţională şi anticeauşişti convinşi. Mai participă economiştii Mugur Isărescu, Florin Georgescu, Mişu Negriţoiu, Napoleon Pop, Mircea Ciumara, şi tov. Voican Voiculescu, persecutat de miliţia lui Nuţă, precum şi tov Dan Iosif angajat la Cocoşatu din Otopeni în caliate de grataragiu, om devotat cauzei, şi el persecutat de miliţie pentru mai multe infracţiuni, precum şi rabinul Moses Rozen din partea poporului hales. Scopul acestei şedinţe secrete a Comitetului Central al Frontului de Salvare Naţională, este de a stabili linia politică şi modalităţile de a lichida armata română în totalitate. Din motive obiective la acestă sedinţă nu a putut să participe tov. general Stanculescu Atanasie Victor, care este în concediu în Ungaria, la un hotel militar de lângă lacul Balaton, care ne-a remis o scrisoare mai amplă unde sunt evidenţiate efectivele armatei pe gernizoane, dotarea unităţilor cu echipament de luptă, veniturile obţinute de UM din economie, sau rezultate din vânzarea tehnicii de luptă produse în România în diferite state, numele unor generali incomozi, dar şi a unor generali şi ofiţeri rezervişti care sunt devotaţi cauzei răsturnării regimului ceauşist şi lichidării armatei române. A venit şi tov. Petre Roman, fiul unui brav luptător în brigăzile internaţionale muncitoreşti din Spania, un rusofil şi un semitofil remarcabil. Tovarăşi, va rugam să analizaţi materialele puse la dispoziţie de tov. gen. Atanasie Stănculescu Victor şi să faceţi propuneri, care vor fi consemnate în procesul verbal ce va fi redactat de tov. Virgil Asztalosz a pardon Măgureanu pe numele conspirtiv şi de tov. Voikhan Voiculescu. Tovarăşi, propun o pauză pentru consultări, dintre grupurile de interese din cadrul Frontului, pentru a se lua o decizie democratică. Între timp, tovarăşa ospătar pusă la dispoziţie de tov. Cocoşatul, va aduce cafele, sucuri, apă minerală sau ceai rusesc după preferinţe. A tovaraşa, mie să-mi daţi zahărul separat, că am auzit că securitatea pune microfoane chiar şi în ceştile de cafea şi la colacii de la wc-urile tovarăşilor simpatizanţi ai Frontului. Tovarăşi, s-a propus de tov. Brukan ca mai întâi să se facă decredibilizarea armatei, fiind băgată la înaintare de generalii noştri loiali fie ca să tragă în demonstranţi, fie să se lupte cu Miliţia şi Securitatea parte în parte, pentru ca astfel să se realizeze planul de 66.000 de morţi, cât figurează în planul tov. gen. Mihai Pacepa Ion, care este creierul acţiunii, împreună cu tov. Ion Raţiu de la Londra, tov. Câmpeanu de la Paris, totul cu binecuvântarea Regelui Mihai, de la Versoix, care este la curent cu propunerea tov. de reinstaurare a monarhiei constituţionale, şi cu tov. unguri de preluare a pădurilor din Ardeal, în schimbul participării la luptă împotriva regimului.Nu vom intra în detalii tehnice, dar este o obligaţie ce ne-am asumat-o cu ocazia negocierilor purtate de tov. Silviu Bruchan, de a desfiinţa armata Romană şi industria de apărare, pentru a fi inlocuită de batalioane de mercenari cu militari profesionişti, dotaţi cu tehnică de luptă modernă de producţie americană sau engleză. Cea mai mare răspundere pe acestă linie va reveni tov. Petre Roman, care va conduce primul guvern revoluţionar, şi care în aburii de după, va dispune tăierea tehnicii militare cu aparatele de sudură şi vanzarea la ICM a fierului, însă unele componente să fie alocate gratuit armatei israelinene, care ne va ajuta cu ceva armament pe timpul mişcărilor de stradă. Unde sunt acum unităţile militare, se vor trage brazdele şi se va ara, iar militarii rezervişti vor fi atacaţi în presă sau trecuţi prin tribunale în cadrul unor litigii interminabile, pentru ca poate astfel să crace toţi politrucii care au servit dictatorul şi poporul, adică să dispară actualii militari, să fie lăsaţi să moara de foame.

12. NumeMOLDO MUNTEANU TRANS says:

FRATILOR din aplicatii ,de la cursuri si din scoli
    NU UITATI ziua DREPTATII ESTE pentru LUPTATORI
    FITI UNITI PRECUM CARPATII nu ingenuncheati de vii
    MAI AVEM O SOARTA-N LUME ,si-un cupon pentru COPII

13. Copii, nu fiti naivi, s-a dorit sa se lichideze cam tot in Romania nu doar a armatei. Distrugerea flotei de nave si de avioane, a parcului de locomotive si vagoane, a tractoarelor si utilajelor agricole, etc. De la 12,7 milioane de locuri de munca sa se ajunga la 2,4 miliioane de feacatori de menta la stat, este ceva nu. Armata dupa intrarea in NATO si UE trebuie sa faca bocancii la sergentii americani si caporalilor franceji, iar coloneii romani sa linga blidele soldatilor americani, sau sa le calce pantalonii, pentru cativa dolari acolo.Acum ne laudam cu cea mai slaba armata din toate timpurile comparativ cu armata din Turcia, Polonia, Serbia, etc. Niste mercenari care dau spaga la meraga la vanat afgani si violat copile, sub influenta eroinei furnizate de dilerii americani autorizati de CIA si FBI. Unde este dezordine nu poate fi ordine si disciplina. Pacat.

14. Marlon Juvet says:

Ai uitat să pui şi placa cu “Peace Loving Working Class” … În rest, citate din propaganda URSS din perioada Vietnam.

15. Marlon Juvet says:

Comentarii cretine de genul celor ale lui “Alimanescu Alexandru” sau “Camil Rogulschi” (şi e plin netul de astfel de “înţelepciuni”) sunt exact genul de mizerii care vor fi invocate în zilele următoare ca “argumente”.