Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Concluzii desprinse în urma şedinţei de lucru al preşedintelui României cu structurile de securitate naţională

În urma şedinţei de lucru a preşedintelui României, Traian Băsescu, cu structurile de securitate naţională, din data de 1 martie, s-au desprins mai multe concluzii, remise printr-un comunicat de presă al Preşedinţiei Românie.

Potrivit comunicatului, “România nu este afectată direct de situaţia din Ucraina şi nu există riscuri imediate la adresa securităţii naţionale a ţării”;

2) “România nu a ridicat gradul de alertă al structurilor de securitate naţională;

3) “România va continua să fie activă în relațiile cu aliații săi în discuțiile privind evenimentele din Ucraina; preşedintele României, Traian Băsescu, a mandatat reprezentanţii statului român să prezinte poziţia de principiu a României în dezbaterile ce urmează pe această temă în structurile Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) şi ale Uniunii Europene (UE);

4) “România va monitoriza, în continuare, cu maximă atenţie, atât situaţia din Ucraina, cât şi evoluţiile separatiste din Republica Moldova”, se arată în finalul comunicatului de presă.

Sursa: comunicat de presă al Preşedinţiei României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

9 Responses to “Concluzii desprinse în urma şedinţei de lucru al preşedintelui României cu structurile de securitate naţională”

 1. WIKILEAKS SI AGENTURILE MOSCOVITE DIN ROMANIA

  Telegrama „Care sunt mizele: , adresată adjunctului secretarului de stat pe probleme europene, : „Este îngrijorătoare mărirea influenţei UDMR din România şi rolul ei ca unealtă a intereselor ruseşti”
  Dezvaluirile notelor diplomatice facute de Wikileaks confirma ce am sustinut constant si anume ca in Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului.
  Numirea lui G.Frundo ca principalul consilier al premierului Ponta produce ingrijorare si chiar consternare… intra in atentia Ambasadei SUA.
  Evident acest lucru spus de ambasada americana de la Bucuresti are alta greutate, iar acest lucru explica neincrederea institutiilor din SUA in cele din Romania, inclusiv in cele care ar fi trebuit sa vaneze reteaua ruseasca din politica, economia si presa din Romania.
  CITITI SERIALUL COMPLET: UDMR SERVICI SECRET RUSESC IN ROMANIA ! ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

  UDMR AGENTURA MAGHIARO- RUSEASCA DIN ROMANIA
  ( O VECHE TRADITIE CARE CONTINUA SI AZI )

 2. szilard says:

  UDMR-ul nu are cum sa fie agentie ruseasca si nici de turism(ei sint niste sarantoci, flaminzi care abia isi mai primesc salariul din Ungaria).
  Sefii UDMR-ului sa-u inbogatit pe munca lor(la lins-au limba numai patratele de muschi-la cit au lins,si acum cind s-au ajuns te privesc de sus), dar numai pentru ei si rudele lor !
  Incearca alte idei.

 3. szilard says:

  Sefii UDMR ar trebui sa creeze locuri de munca cu salarii europene in zona nu sa joace table cu Ponta, …asta ca sa vorbesc civilizat…si ca sa nu spun mai multe…

 4. @ Szilard
  Cu tot respectul nu am alte idei.
  Sunt fixe.
  In primul rand absolut toti ungurasii mei primesc cel putin doua salarii…unii trei.
  Serviciul maghiar, rusesc si romanesc.

 5. szilard says:

  Marko Bela colonel de securitate ?????????????????????????????????????????Ala atit de prost este ca nici cu buletinul in fata nu stie cum il cheama !

 6. @ Szilard
  Ultimul rand dezamageste.
  Confunzi ungurii cu UDMR care este” PARTIDUL COMUNIST MAGHIAR DIN ROMANIA ‘
  Sunt ungur nascut in Deva.
  Oras de care ma leaga amintiri neplacute….securitate etc.

 7. @ szilard
  Ce vrei sa insinuezi ca toti securistii sunt inteligenti si cultivati ?
  Frundo este deosebit de inteligent….. deaceia a si fost pus de rusi
  ca sef al agenturii.

  Apoi eu ca artist pot avea opinii estetice….
  UN COMUNIST MORT….ESTE UN COMUNIST FRUMOS INDIFERENT
  DE NATIONALITATE !

 8. Stimate domn
  Ce vrei sa spui ….cu Varanul ?

 9. @ La revedere si respect.