Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa „15 years of commitment, success and way forward” sub egida Harvard Black Sea Security Program

Într-un comunicat de presă al SRI se arată că “în perioada 18-20 martie 2013, Administraţia Prezidenţială, prin Departamentul Securităţii Naţionale, în parteneriat cu Serviciul Român de Informaţii,organizează conferinţa „15 years of commitment, success and way forward” sub egida Harvard Black Sea Security Program (Harvard BSSP) al prestigioasei Universităţi Harvard din Statele Unite ale Americii”.

“Harvard BSSP reprezintă un format ce propune stimularea dialogului şi a cooperării în scopul înţelegerii comune a provocărilor de securitate regionale”, se mai arată în comunicatul SRI.
La conferinţă participă reprezentanţi ai mediului guvernamental din Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Apărării Naţionale, de intelligence şi ai domeniului academic, reprezentat de Institutul Naţional de Studii de Intelligence.

Datorită caracterului regional al evenimentului, “nu vor lipsi experţii din statele zonei Mării Negre, care vor oferi o perspectivă asupra problemelor în discuţie, respectiv reprezentanţi din Armenia, Austria, Bulgaria, Croaţia, Federaţia Rusă, Georgia, Grecia, Republica Moldova, SUA, Turcia şi Ucraina”.

La eveniment vor participa şi reputaţi cercetători din România şi din străinătate, cărora li se vor adăuga experţi din statele Regiunii Extinse a Mării Negre.

Evenimentul marchează împlinirea a 15 ani de la lansarea programului şi îşi propune realizarea unei analize a realizărilor şi evoluţiilor produse la nivel regional în decursul ultimilor 15 ani.
Totodată, vor fi luate în discuţie provocările existente, dar şi oportunităţile rămase încă nefructificate la nivel regional şi nu numai.

Sursa: comunicat de presă al SRI

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Conferinţa „15 years of commitment, success and way forward” sub egida Harvard Black Sea Security Program”

 1. indisciplinatu says:

  Subiectul asta cu, “Marea Neagra cea albastra”, e preferatu’ lu’ “guvernatoru”.
  Si daca mai e si cu parte de “intelligence”, ne-am dat dreaqu, ce mai, suntem buriku’-burikului din zona “provocarilor de secu’ regionale”.
  Mai pe romaneshte, “hai s-o punem de-un bla-bla-bla”,…cu gheatza, la sfarshit!!

 2. dodo says:

  da,mare dreptate ai,daca nu e despre pensii ,degeaba se mai aduna.pe urma,daca tot e sa te duci undeva ,vezi ca a iesit Nastase si tine o prelegere despre cum trebuie aplicat dreptul penal…la altii.anunta-i si pe ceilalti dogarieni…

 3. indisciplinatu says:

  cu mine vorbesti, sau te uiti in oglinda???