Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa anuală internaţională “Noile provocări globale de securitate cibernetică”

Noile provocari globale de securitate cibernetica-foto-agerpres

Noile provocari globale de securitate cibernetica-foto Agerpres

În perioada 3-4 octombrie 2016 are loc la Bucureşti a şasea ediţie a Conferinţei anuale internaţionale “Noile provocări globale de securitate cibernetică”. Conferinţa este organizată de CERT-RO alături de Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti. La eveniment participă aproximativ 200 de invitaţi din ţară şi din străinătate, experţi pe probleme de securitate cibernetică, reprezentanţi din mediul privat, asociativ şi academic, precum şi persoane cu rol decizional din instituţiile publice naţionale şi internaţionale cu atribuţii în gestionarea incidentelor de securitate cibernetică, cum ar fi:

MApN, SRI, STS, IGPR, Administraţia Prezidenţială, Guvernul României, CERT-EU, ENISA, FBI şi instituţii de tip CERT din Coreea de Sud, Ucraina, Estonia, Moldova, Serbia sau Muntenegru.

Dezbaterile se vor axa pe:
– monitorizarea reţelelor de tip botnet,
– strategii inteligente de securitate cibernetică,
– modalităţi de securizare a sistemelor de operare
– evoluţia de la strategii de securitate la strategii de securitate cibernetică.
Conferinţa se înscrie în calendarul oficial al European Cyber Security Month (ECSM) 2016, campanie de conştientizare la nivel european focusată pe securitatea cibernetică.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.