Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa internaţională “eLearning and software for education”

În perioada 25-26 aprilie 2013, la Bucureşti, în cadrul Cercului Militar Naţional, se desfăşoară Conferinţa internaţională “eLearning and software for education”.
Considerată a fi “cea mai mare manifestare ştiinţifică în domeniul eLearning-ului din România”, conferinţa este organizată de un consorţiu format din Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Universitatea Bucureşti, Universitatea Politehnică Timişoara şi Romanian ADL Partnership Lab.

Conferinţa se desfăşoară sub deviza “Quality and efficiency in eLearning” şi reuneşte personalităţi internaţionale de marcă în domeniu, reprezentanţi ai mediului academic, cercetători ştiinţifici şi cadre didactice universitare, manageri şi dezvoltatori de conţinut digital din diverse companii din ţară şi din străinătate.

Sursa: comunicat de presa al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.