Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa internaţională “New Challenges in Aerospace Sciences” – Bucureşti

În perioada 7 – 8 noiembrie, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti se desfăşoară prima ediţie a conferinţei internaţionale “New Challenges in Aerospace Sciences”.
Organizatori sunt: Academia Tehnică Militară, Universitatea Politehnică din Bucureşti, Institutul Naţional de Cercetare, Dezvoltare Turbomotoare COMOTI Bucureşti şi Institutul pentru Calculul şi Experimentarea Structurilor Aero-Astronautice STRAERO Bucureşti.

Conferinţa este “organizată pe patru secţiuni şi va reuni un valoros corp de cadre didactice din învăţământul superior civil şi militar şi specialişti din institute de cercetare şi societăţi comerciale din opt ţări”, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

Pe parcursul conferinţei vor fi prezentate peste 60 de lucrări ştiinţifice din domeniul ştiinţelor aerospaţiale.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.