Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa Naţională a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război

veterani de razboi in asteptare.realitateaPe 18 aprilie, în Sala de Marmură a Palatului Cercului Militar se desfăşoară Conferinţa Naţională a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război şi “se înscrie în seria manifestărilor organizate cu prilejul Zilei Veteranilor de Război, celebrată în fiecare an la 29 aprilie”, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

La conferinţă participă reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, membri ai conducerii Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război şi lideri ai filialelor judeţene ale Asociaţiei.

În primul rând, le dorim sănătate şi putere pentru câte zile le-au mai rămas de trăit! Pe zi ce trece, numărul lor se împuţinează.Probabil, pentru unii dintre ei timpul nu “va mai avea răbdare”, vis-a-vis de “pensiile nesimţite” ce le iau, sau de casele luate pe nimica toată

 

 

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Conferinţa Naţională a Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război”

 1. D.Ober.Man says:

  VETERAN DE RAZBOI! Blazon si vesnica onoare.

 2. arti78 says:

  Daca nu participa si omnipotentul si omniinfractorul oprea, conferinta nu are nicio valoare …

 3. PENSIONARUL MILITARO-CIVIL says:

  duminică, 21 aprilie 2013
  A incetat din viata col.r.(art.) Costel Galateanu, din Filiala 1 sector6 Bucuresti
  Duminica 21 aprilie 2013, colegul nostru, col.r.(art.) COSTEL GALATEANU, nascut la data de 13 noiembrie 1955 a incetat din viata.
  Colegii si prietenii ii pot aduce un ultim omagiu la Capela Cimitirului militar Ghencea I unde va fi depus, luni 22.04.2013, ora12.
  Slujba religioasa si ceremonialul militar de înmormântare se vor desfasura, marti 23 aprilie, ora12.00.
  Inmormantarea va avea loc miercuri 24 aprilie 2013, in cimitirul parohial Cugir, jud.Alba.
  Condoleanțe familiei îndurerate.
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
  Biroul operativ al Filialei1 sector6 Bucuresti

 4. luciano_a says:

  A incetat din viata Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate in Rezerva si in Retragere, deoarece a mintit mii de ofiteri ca o sa rezolve problema cu alinierea pensiilor militare la nivel NATI si de acordare a dreptului la munca al rezervistilor. Deoarece nu s-au indeplinit obiectivul sindicatului si cadrele in rezerva au fost plimbate prin Bucuresti, ca ursii pe sfori, iar unii sefi de filiale au facut jumi-juma cu avocatii care au formulat cereri in instanta, s-a compromis actiunea. Nici Ministrul Apararii Mircea Dusa nu a facut nimic pentru pesnionari si nici Victor Ponta care a spus ca se va gandi in toamna, dupa ce se cumpara harburile de la portughezi, si se achita facturile pe relatia Maly. Eu Dogaru Mircea, ginerele unui anume general, imi dau demisia, si-l las pe Gen. Mircea Chelaru sa continue lupta. Vae victis!