Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa rezerviştilor militari din Mangalia

Alina Gorghiu, deputat PNL, secretar al comisiei juridice din Camera Deputaţilor şi pe gl.mr. (rez) Corneliu Dobriţoiu, şeful comisiei de apărare din PNL

Pe 8 aprilie, rezerviştii militari din Mangalia participă la conferinţa publică cu tema „Armata, societatea, militarul şi politica” pentru a dezbate rolul şi statutul Armatei şi militarilor în societate. Conferinţa nu este dedicată exclusiv subiectului fierbinte al ultimilor doi ani, pensiile militare, ci şi înţelegerii modului în care decidenţii politici se raportează la fenomenul militar, la impactul social al sistemului militar şi la perspectivele pe termen lung ale Armatei într-o societate din ce în ce mai mult lipsită de un sistem de valori viabil.

Organizată de către viceprimarul Mangaliei, dl. Andrei Sorin şi de către filiala locală a SCMD, conferinţa, ce se va desfăşura la Casa de Cultură începând cu ora 12.00, va avea ca principali moderatori pe Alina Gorghiu, deputat PNL, secretar al comisiei juridice din Camera Deputaţilor şi pe gl.mr. (rez) Corneliu Dobriţoiu, şeful comisiei de apărare din PNL şi fost secretar de stat la Ministerul Apărării.

InfoMondo Militar

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

210 Responses to “Conferinţa rezerviştilor militari din Mangalia”

 1. Skiuc says:

  esti rau, micutzule, el nu si-a luat banii azi, neavand combatanti… s-apoi si la pedelichele e criza acu… saracu rozator de os Stelica, asta e…

 2. JVEK G. says:

  don Stelica -lasa-i asa nu le raspunde si isi dau duhul.Uita-te la Skiuc asta..

 3. akord75 says:

  stelicaa!!
  lasa-i in durerea lor ca n-ai cu cine!!…doar “EROUL” gourkha mai lipseste…da’ el are treaba,face bisnita in Italia.Pe ce punem pariu ca-l vedem la TV cu catuse puse de carabinieri?!

 4. akord75 says:

  asta l-am primit de la fii-mea acu cateva min. pe skype.io zic ca-i bun

  La vama, in aeroportul din New York, un roman prezinta o valiza mica plina cu pastile. vamesul : Ce sunt pastilele albe? romanul: Tratament naturist contra tusei. vamesul: Pastilele rosii? romanul: Contra durerilor de spate vamesul: Pastilele verzi? romanul: Contra colicilor biliare si durerilor de stomac. La fundul valizei poza lui Basescu. vamesul: Si asta? – Contra dorului de tara!!!

 5. Stelian P. says:

  akord75
  Eu cred ca “eroul” vinde secrete NATO in Libia. Sper sa nu vada venind spre el o racheta pe care scrie Made in USA. Cu catusele ar scapa mai usor.

 6. micutzul says:

  @ khukuri

  Superb.
  LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !

 7. akord75 says:

  LA MULTI ANI !!!
  tuturor sarbatoritilor de Florii!

 8. Stelian P. marius04 says:

  DRAGA REDACTIE !
  MA NUMESC Stelian P. , SUNT POSTAC AUROLAC PORTOCALIU DE SERVICIU SI VA ROG SA MA TOLERATI SI PE MINE PE ACEST SITE ! Promit doar sa-i pup in dos pe marinaru’ chior si stramb, pe bufonul lui(boc), pe marele maestru in arta popotei(oprea) si pe tiitoarea lor (nutzica din Plescoi)! ASTA SUNT EU SI AM IESIT SI ASTAZI LA POSTARE !

 9. Stelian P. says:

  Imi vine sa rid. Redactia ce face ?

 10. Stelian P. says:

  Daca tot imi duceti lipsa sa va dau ceva nou:

  BRILIANTE DIN GINDIREA DOGARIANA
  (sau despre tupeu)

  “…..De cand fruntasul Neculai Ontanu a fost avansat … general…..Manifestarea se va bucura de participarea exceptionala a generalului de Popota Gabriel Oprea. Masa si darurile vor fi supervizate de ministrul ospatar Traian Igas…..”
  26.04.2011
  Cine ridica piatra ? Ati ghicit: maresalul Dogaru, cel care si-a luat gradele la apelul bocancilor.