Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Conferinţa “Securitatea naţională în societatea bazată pe cunoaştere. Intelligence,cunoaştere strategică şi decizie

În data de 26 noiembrie 2012, începând cu ora 09:00, în Aula Academiei Române se va desfăşura conferinţa “SECURITATEA NAŢIONALĂ ÎN SOCIETATEA BAZATĂ PE CUNOAŞTERE. INTELLIGENCE, CUNOAŞTERE STRATEGICĂ ŞI DECIZIE”.
Evenimentul este organizat de Ministerul Apărării Naţionale, prin Direcţia Generală de Informaţii a Apărării organizează, sub înaltul patronaj ştiinţific al Academiei Române.

“Manifestarea reprezintă prima conferinţă dedicată domeniului Securităţii Naţionale, organizată la nivel naţional cu participarea Academiei române”, se arată într-un comunicat al MApN.

Direcţia Generală de Informaţii a Apărării îşi propune prin acest demers să dezvolte legăturile de cooperare şi cercetare ştiinţifică cu mediul academic, pornind de la o abordare bazată pe transparenţă şi deschidere.

“Aceasta va determina, în perspectivă, iniţierea unor proiecte concrete, utile pentru fundamentarea deciziei politico-militare şi pentru identificarea şi analizarea în mod unitar a problemelor fundamentale ale apărării şi securităţii naţionale”.

La eveniment şi-au anunţat participarea personalităţi marcante ale mediului academic, guvernamental, politico-militar, militar, formatori de opinie şi membri ai societăţii civile, se mai specifică în comunicat.

Sursa: comunicat al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.