Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Consilieri americani ucişi în timpul protestelor de la Kabul

proteste la Kabul foto AGERPRES

Doi consilieri americani, au fost ucişi într-un atac armat care a vizat Ministerul afgan de Interne, în a cincea zi de proteste violenţe izbucnite după arderea unor exemplare ale Coranului într-o bază militară americană.

“A avut loc un atac armat la sediul Ministerului de Interne şi doi consilieri americani au fost ucişi”, a declarat o sursă guvernamentală.

Protestele la adresa arderii unor exemplare din coran de către militari americani au continuat toată săptămâna pe întreg teritoriul Afgansitanului. În cursul acestora s-au înregistrat numeroase violenţe între protestatari şi forţele de securitate afgane, violenţe soldate cu morţi şi răniţi.

sursa: CNN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.