Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Cooperare Germania – Rusia în domeniul militar

Ministrul german al Apărării, Thomas de Maiziere şi omologul său rus Anatoli Sergiucov, au anunţat la Moscova că Germania şi Rusia intenţionează să-şi extindă cooperarea în domeniul militar.

De Maiziere a enumerat posibilele doemnii de cooperare, între care edificarea unor centre de antrenament, a unor spitale de campanie, formarea poliţiştilor militari şi păstrarea în siguranţă a muniţiilor.

De Maiziere a mai declarat că Germania are interesul, în scopul propriei securităţi, ca armata Federaţiei Ruse să fie modernă şi bine condusă.

sursa: Deutsche Welle

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Cooperare Germania – Rusia în domeniul militar”

 1. R. says:

  politica, diplomatie sau nu, dintodeauna cei mari pana la urma vor “bate palma”, asta-i viata, cei mici, probabil noi, vom avea conducatori care vor “bate din gura” si, vom cumpara gaze scumpe si altele care nu ne-ar trebui dar, ce vina avem ?, pai nu am crescut destul si, in compensatie nici macar nu suntem in stare sa ne procopsim cu niste conducatori care sa fie ei ” oameni mari”, ce putem face ?, nimic, suntem o natie imatura, slugarnica fata de proprii conducatori, oameni mici si la propriu si la figurat, sau, prea putini cei care am vrea sa facem ceva si in concluzie fara sorti de izbanda, alta concluzie, sa ne acceptam soarta “cot la cot” cu majoritatea conationalilor care “slugaresc” cu ravna si cu toata sudoarea disponibila …

 2. ?!?!?!?!?! says:

  Bre nea R, cu cine te certi ?! Esti o tata, ca majoritatea romanilor. Mai lasa dracului analizele de sant si treci la treaba, ca nu te poti pricepe la toate !

 3. R. says:

  bre, “semn de mirare si exclamare”, pai, uite asa se mai racoreste si romanul ca, altceva in ziua de astazi nici nu cred ca mai poate face, nici cu cine si nici cum ca, toata lumea e de-o culoare pe fata si de alta de “dos” ceva ca la crosetatul ciorapilor lui “elena” a lui udrea, daca vrei sa ma contrazici, te ascult cu cea mai mare placere, hai zii ca sunt, “numai ochi si urechi ciulite” …

 4. plotonierul says:

  Akordeoane daca tot schimbi nicknameul schimba si stilul.
  Nu te simţi tu bine dacă nu te iei de toata lumea. Şi mai ales dacă nu te tăvălesc toţi cei pe care-i deranjezi cu sofismele tale. Vezi că sofismele nu sunt bulgaroaice din Sofia. Apropo, cand ne mai prezinţi o disertaţie despre instrumentul ala (GIN-ul) care-ti provoca cosmaruri la examenul de maior.

 5. Don Corleone says:

  @plotonieru’
  Eu n-am nici o treaba pe aici.Ai pecit-o urat de tot !!
  Atat poti atat faci!