Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Coreea de Nord – “abundă” în generali

Liderul nord-corean Kim Jong-il, l-a făcut pe fiul său, Jong-un, general. Preşedintele Kim Jong-il are o sănătate şubredă şi de aceea intenţionează să-l lase la cârma Coreei de Nord pe acest fiu.

Jong-un, care s-a născut în 1983 sau 1984 (nu se ştie exact sic!) a fost educat în Elveţia şi este cel mai tânăr din cei trei fii ai dictatorului.

Se pare că Partidul de guvernământ, Partidul muncitorilor, va avea marţi, 28 septembrie, o întâlnire în care se va discuta succedarea la conducerea ţării. Iar tânărul general este, posibil, viitorul conducător al ţării.
În aceeaşi zi, odată cu acordarea gradului de general fiului său, Kim Jong-il a făcut-o şi pe sora sa, Kyong-hui, generăleasă.

Deci, o familie de generali! Asta e tot ce îi lipsea unei ţări ca şi Coreea de Nord.

Sursa: Reuters

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Coreea de Nord – “abundă” în generali”

  1. Patriot says:

    Ca l-a facut pe fiul sau general , inteleg….dar “generăleasa” ma scarbeste.