Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Coreea de Nord ameninţă SUA

Ca răspuns la sancţiunile ONU generate de lansarea unui satelit nord-coreean al cărui propulsor a fost considerat de Washington ca fiind o rachetă balistică, Coreea de Nord şi-a anunţat intenţia de a efectua un nou test nuclear. Nu a fost însă anunţată data.

continuare

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Coreea de Nord ameninţă SUA”

  1. szilard says:

    Cum e posibil ca o mina de oameni sa scirbeasca o planeta ?
    Cum de nu fac americanii ceva, se lauda ca au dat jos comunismul, ei sint politia mondiala intercontinentala, si nu pot sa elimine conducatorul nord-coreean, un animal turbat schizofrenic. Asta a executat cu tunul un ofiter de al lui pe motiv ca nu plingea suficient de tare la moartea tatalui lui kim ir sen.
    Si doar e atit de simplu (las pe americani sa gindeasca cum, la fel au facut si ei cu noi in razboiul sirbo-american, cind treceau pe Dunare vase cu armament de la rusi spre sirbi si americanii au zis : va las pe voi sa ginditi cum sa-i opriti ! , ai nostri au facut intocmai pina au trecut navele sirbesti, adica sa-u gindit profund).