Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Coreea de Nord ripostează: redeschide instalaţiile nucleare

Coreea de Nord a anunţat marţi, 14 aprilie, că îşi va redeschide instalaţiile nucleare. Aceasta, ca reacţie la condamnarea sa de către Consiliul de Securitate al ONU, condamnare determinată de testarea unei rachete cu rază lungă de acţiune.

Phenianul a anunţat, de asemenea, că va părăsi negocierile multilaterale privind procesul de denuclearizare a sa.
“Nu vom mai participa niciodată la astfel de discuţii şi nu ne vom mai considera legaţi de nicio decizie luată în cadrul acestor discuţii”, a declarat ministrul nord-coreean de Externe.

Coreea de Nord “respinge ferm” decizia Consiliului de Securitate, calificată drept “insultă insuportabilă” faţă de poporul său, potrivit unui comunicat al Ministerului nord-coreean al Afacerilor Externe, difuzat de agenţia oficială KCNA şi preluat de Mediafax.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Coreea de Nord ripostează: redeschide instalaţiile nucleare”

  1. Ando says:

    Si atunci de ce mai sunt luati in seama?