Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Crăciun fericit!

Nasterea Domnului Iisus. foto ortodox-catolic

Crăciun fericit!

Fie ca armele să tacă şi doar liniştea şi pacea să domnească!
Crăciun fericit, cu sănătate, cu linişte în gănduri şi în suflete!

Echipa InfoMondo Militar


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Crăciun fericit!”

 1. Pietrareanu Dorel says:

  Sincere multumiri!
  Voua, celor de la infomondomilitar, va doresc multa
  sanatate si fericire,
  iar dorintele sa vi se implineasca!
  De restul, stiu ca aveti singuri grija!
  SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI!
  Cu prietenie, Dorel Pietrareanu, un colonel militar in amurg…
  PS Cum a trecut “Sfarsitul lumii” fara sa va nimiceasca, asa sa treaca toate necazurile fara sa va “nimereasca”! Sa ne dorim, dragi mei, de asemenea, sa ne intilnim si sa petrecem impreuna cu prietenii nostri sfirsitul lumii in 21.12.3012 ora 12.12 !!!!!

 2. Niculae says:

  Stimati camarazi si (unii ) colegi,

 3. Niculae says:

  Stimati camarazi,

  Poate sa-mi spuna cineva ce anume “prostioare ” a facut singurul nostru ziar militar ( OBSERVATORUL >>>) de a fost pus la colt, in genunchi, pe coji de nuca, chiar inainte de Sfantul Craciun, si a fost interzis la publicare pe internet? Cenzura, cenzura dar nici chiar asa! Se poate cineva informa?!Multumesc.

 4. STOPS says:

  @NICULAIE
  A fost o “prostioară” semnată CRIV, pe prima pagină, un Moș Craciun care manipulează cu STÂNGA o păpușică-Moș Crăciun … care avea bula de text cu celebrul salut “SĂ TRĂIȚI BINE !” Aluzia fiind cam străvezie, vezi bine alianța majoritară … manipulează cu aplomb COMANDANTUL SUPREM, a avut loc INTERVENȚIA EȘALONULUI SUPERIOR!! Așa-i la noi! PRESA E LIBERĂ DOAR ÎN PIAȚA PRESEI, unde pe acel soclu ar trebui să-i punem statuia CENZORULUI – ȘEF (doar că, … cu gerurile astea … ar putea DEGERA … de tot).

 5. FMR says:

  La multi ani pentru toti militarii Romani- in activitate,rezerva sau retragere! Va dorim multa sanatate, ca-i mai buna decat toate,intelegere,intelepciune si unitate!
  Federatia Militarilor din Romania

 6. STOPS says:

  @Niculae
  Acum puteți lectura liniștit OBSERVATORUL MILITAR /”ultimul” număr! Fiind un desen digital, a fost eliminat rapid adverbul “BINE” … Dar a rămas MANIPULAREA cu STÂNGA … și lumea-i lume și discută “ECHIDISTANȚA” maestrului CRIV … Că Moșu ar fi ORDONATORUL PRINCIPAL DE CREDIT – DOMNUL VICE ChARISMATIC GENERAL DE ARMATĂ GABI … iar MANIPULATUL (Păpușa – mănușă) e actualul … cam pe lângă ARMATĂ ministru !!