Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Crin Antonescu solicită comisiei de apărare audierea ministrului Vasile Blaga şi a şefului SPP

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminică,  26 septembrie, într-o conferinţă de presă, că “le va cere colegilor parlamentari să solicite audierea ministrului Vasile Blaga şi a şefului SPP, pentru a vedea dacă ceea ce a decis preşedintele Traian Băsescu este legal”.

Antonescu a apreciat drept “iresponsabilă” din punct de vedere politic decizia şefului statului de a renunţa la serviciile MAI. El a adăugat că hotărârea similară a premierului Emil Boc “agravează” situaţia.

Liderul PNL a arătat că asigurarea siguranţei şefului statului şi a premierului nu ţine de “nervii” şi “bâzdâcii” unei persoane. Crin Antonescu a susţinut că, prin demersul său, Traian Băsescu vrea să “învrăjbească categorii de arme”, respectiv Poliţia cu Jandarmeria şi SPP cu cele două.

Preşedintele Traian Băsescu a dispus renunţarea la serviciile Poliţiei Rutiere pentru coloanele oficiale, începând de vineri de la ora 17.00.
După ce preşedintele Traian Băsescu a anunţat că nu mai are nevoie de poliţie şi jandarmi, care să însoţească coloana oficială, premierul Emil Boc a luat aceeaşi decizie.

Sursa: AmosNews

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Crin Antonescu solicită comisiei de apărare audierea ministrului Vasile Blaga şi a şefului SPP”

  1. Valentin says:

    Este un motiv bun pentru a justifica unele schimbari la nivelul conducerii (diverselor structuri) din M.I.,mai ales ca se anunta o toamna agitata.

  2. micutzul says:

    Un sef de stat nu poate si nu are dreptul sa renunte la serviciile unor institutii ale statului. Personal cred ca urmareste cu totul altceva, mult mai grav. La un moment dat nu vom mai stii cine pe cine acuza, cine pe cine asculta… Cand intr/un portmoneu umbla mai multi, ghici cine este hotul…