Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Curtea de Casaţie decide în cazul celor 5 ofiţeri acuzaţi de corupţie

Curtea de Casaţie decide luni, 20 decembrie, dacă cei doi generali şi cei trei ofiţeri din Ministerul Apărării, acuzaţi de “corupţie”, vor fi arestaţi preventiv.

Procurorii DNA îi acuză pe generalii Mihai Chiriţă şi Marian Ion că au promovat ilegal candidaţi la concursuri pentru admitere în structurile MApN, contra unor sume de bani.

Ei au fost reţinuţi săptămâna trecută, însă Înalta Curte a decis, în primă instanţă, că vor fi cercetaţi în libertate.

Între timp, Ministerul Apărării a dispus suspendarea celor cinci ofiţeri.
Sursa: Realitatea

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Curtea de Casaţie decide în cazul celor 5 ofiţeri acuzaţi de corupţie”

 1. indisciplinatu says:

  Din cate observ discreditarea hainei militare a atins un nivel fara precedent…nu zic ca cei in cauza ar fi “straini” de ceea ce li se intampla dar era probabil nevoie de “exemple” pentru “stupid people”…adica, dupa ce faceti ce faceti mai aveti si tupeul sa cereti pensii militare???…mai aveti indrazneala sa afirmati ca sunteti privati de una si de alta si ca vicisitudinile serviciului militar trebuiesc compensate prin pensii si solde “nesimtite”???….si uite asa se alege praful!!!
  Una peste alta,..baietii astia cu ochii sticlosi chiar nu-si dau seama ca le vine si lor randul????….au primit ordin sa dea exemple si o fac cu muuuuult “profesionalism”!!!
  Nu degeaba avem centrul acela de pregatire “fitilisti” de la Oradea…

 2. Trifon Gruju says:

  @indisciplinatu

  e bine in Romania. Avem site-uri unde sa ne exprimam frustrarile. Nu inteleg comentariul.

  E trist ce se intampla, dar cred ca Armata este oglinda societatii. Doar ca ce se intampla aici e la vedere din cauza uniformei. Noi cu toti am lasat sa se intample asta. Cand ne trezim?

 3. Stelian P. says:

  CLAR CA BUNA ZIUA:
  Cind e arestat cineva e clar ca vorbim despre un dosar politic ordonat personal de catre…..(nu dau nume ca suntem monitorizati si am copii)
  Cind nu e arestat e clar ca vorbim despre o musamalizare cusuta cu ata alba, ordonata evident de catre….(am si un nepotel).
  Mare e gradina Ta, Doamne !

 4. B says:

  adevarat graieste dl.Guju