Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

De la STOPS zicere

ATENŢIUNE !
ACEASTĂ DIPLOMĂ SE RETRAGE
AUTOMATICALLY ,
DACĂ SE CONSTATĂ
DUPĂ ALEGERI CĂ …
TOATE “OFERTELE”
AU  FOST DOAR  PROMISIUNI !!
STOPS

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

15 Responses to “De la STOPS zicere”

 1. ANDU says:

  PAI DACA TREC OUG ,PRIVIND FAPTUL CA DIN IANUARIE 2013 PENSIILE MILITARE REVIN LA CUANTUMUL DIN 2010,ATUNCI SUNT VOTATI,DACA NU,CHIORU BETIV II V-A BAGA LA PUSCARIE PE CEI DE LA USL CU AJUTORUL CELOR 4280 DE MAGISTRATI PUSI DE CHIORU BETIV(NISTE PROSTITUATE OBEDIENTE DUPA MINE,DECI 100% VOR ASCULTA DE INDEMNU CHIORULUI BETIV S AII BAGE PE CEI DE LA USL LA PUSCARIE).
  ASTIA DE LA USL,SE BAT SI PENTRU AIA 10 MII DE VOTANTI AI CIOBANULUI BECALI,DAPAI PENTRU SUTE DE MII DE VOTURI ALE MILITARILOR SI FAMILILOR ACESTORA.

 2. mihaius says:

  Chiar trebuie ca la fiecare eveniment sa fie promovat STOPS? Se vede f clar ca nu are pic de talent artistic…

 3. mihaius says:

  Chiar trebuie ca la fiecare eveniment sa fie promovat STOPS? Se vede f clar ca nu are pic de talent artistic…

 4. Anonimuius says:

  Capetele multor oameni
  Au produs ceva în viață;
  Numai capul dumitale
  N-a produs decât … mătreață !

 5. Anonimuius says:

  talent artistic – pleonasm
  (vezi – Dictionar explicativ de pleonasme efective – Dorin Uritescu – Editura ALL – 2010 :,
  talent = … măiestrie; artistic = executat cu TALENT, cu artă, iscusit, măiestrit, cu MĂIESTRIE)
  Iar “frumoasa caligrafie” unde zici că se vede “f clar” eu, ca rebusist (aici anonimuius!) o pot interpreta ca o deformație a unui fost comandant de grupă, angajat pe bază de contract, obsedat de FB-ul pe care nu l-a dobândit NIKAGDA !

 6. mihaius says:

  TALÉNT, talente, s. n. Aptitudine, înclinare înnăscută într-un anumit domeniu
  NU scrie nicaieri ca talentul poate fi doar artistic. Dar acum nu stau sa ma cert cu vreun frustrat, probabil fost parasutist, inca deranjat de faptul ca nu isi gaseste rostul in viata dupa trecerea in rezerva… .

 7. Anonimuius says:

  ADMIRAȚI: CAPODOPERE … CAP … O … DOP … ERE pe mihaius.deviantart.com
  Dar totuși … să nu DEVIEM (!!!)
  de la subiectul MILITAR propus de
  Maestrul STOPS !

 8. mihaius says:

  Maestre, ceea ce ai postat matale acolo, nu are nici cea mai vaga legatura cu mine. Te las sa ratacesti in continuare totusi.

 9. STOPS says:

  Mersi fain anonim,
  Habar n-am cine-i protestantul mihai … pare a fi din UStates ! Să fie sănătos … ca să ne mai facă rating !!

 10. STOPS says:

  @mihaius
  Dacă vrei să vezi cât de frustrați e … PARAȘUTIȘTII, intră pe facebook/clubul parașutiștilor/albume și … mai vorbim !

 11. mihaius says:

  Mi se pare interesant sa te semnezi cu 2 nume diferite, si dupa sa iti multumesti. Macar in cinstea onoarei dvs de colonel in rezerva/retragere(cu atat mai mult de parasutist militar, ce a lucrat in Comandamentul Trupelor), ar trebui sa renuntati sa mai fiti atat de penibil.

 12. Anonimuius says:

  @mihai…US /MIHĂIUȘ,
  Bag sama că tu devii PENIBIL !! Pe mine ANONIMUIUS, mă iei la PER TU (“te las sa rătăcești”) iar pe MAESTRU îl pupindosești cu “DVS.”, “sa renuntati” … “fiți”?!
  Ori … îți frige buza pentru DIPLOMA DE FURNIZOR ?! Te aranjează ?! Ce furnizezi acestor militari care citesc INFOMONDO MILITAR ?! Cred că mai sunt și alții sătui de … US , UȘ , IUS , US lasUS , cosmopolitUS … pe care i-ai STROPITUS … Bine ! Acum îl rog pe MAESTRU să – ți redacteze Diploma … FURNIZORIUS DE RECLAMAȚII-IMPRECAȚII !

 13. mihaius says:

  Continui sa cred ca parasutistii militari sunt o categorie aparte. Sunt militari de elita, educati si pregatiti la un anumit nivel. Aberatiile tale, ma fac sa cred ca ai ajuns la parasutisti dintr-o pura intamplare. Faptul ca tii sa accentuezi fiecare cuvant pe care il scrii, cu majuscule, nu te face sa fii superior in fata celorlalti. Imi pare rau sa vad ca un ilustru necunoscut, asa cum esti, faci de ras o intreaga categorie de forte, probabil cea mai frumoasa din Armata Romaniei.

 14. Anonimuius says:

  @MIGhaios,
  Se vede că, decât civilizat, ești mai mult CIVIL ! “CATEGORIA DE FORȚE” este dată de MEDIUL în care luptă/duc operații … forțele respective ! Deci NU după “fumusețe”. PĂMÂNT, APĂ, AER !! Ar însemna ca MECANICII CONDUCTORI DE TAB din care provii … să fie CATEGORIE DE FORȚE ARMATE … care izbucnesc, izbesc … doar cât mai au motorină … că după aia trec pe ZAIBĂR !! Apropo … să speli bine canistra … altfel, de ne faci zaibărul de râs … VEI SPĂLA PUTINA!!

 15. Anonimuius says:

  TAB-ul trece prin APĂ.
  PARAȘUTISTUL trece prin AER.
  MIHAIUS trece prin PĂMÂNT … un fel de GENIST (miner, gropar de-al generalului gropan! ) … care SAPĂ continuu !
  RECOMANDAREA mea este deci:
  SAPĂ dar TACI ! Scrie și în G-53 … “Taci și sapă”! ! Altfel, te demaști gratuit !!