Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Decrete privind înaintarea în grad – semnate de Traian Băsescu

Traian Băsescu, a semnat următoarele decrete: decret privind înaintarea în gradul de amiral – cu patru stele în retragere a domnului viceamiral – cu trei stele în retragere Ilie Ştefan din Ministerul Apărării Naţionale.

Totodată, preşedintele a semnat decretul privind acordarea gradului de contraamiral de flotilă – cu o stea în retragere domnului comandor în retragere Alexandru Hîrjan din Ministerul Apărării Naţionale.

Sursa: comunicat de presă al preşedintiei României

Etichete: , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Decrete privind înaintarea în grad – semnate de Traian Băsescu”

 1. nebunul satului says:

  Mai am totusi o nelamurire.Stiam ca gradul de amiral ca sa poata fi acordat presupune si o flota de submarine ..Au descoperit astia vreo flota de submarine ceva in triunghiul bermudelor [portul Constanta unde masa verde si sogunul au facut disparute sute de vapoare] .

 2. nebunul satului says:

  Scarbos forum.Tot ce nu e Hortvah e cenzurat.Scuip pe voi..

 3. nebunul satului says:

  Bine ca l-a scuipat cetateanul la Constanta pe tradatorul de tara masa verde

 4. nebunul satului says:

  Retrag.Vad ca au reaparut comentariile.Totusi ciudat nu..?

 5. indisciplinatu says:

  Presedintele are o apetenta in a semna decrete de acordare si/sau avansare la gradele de general/contraamiral/de flotila, etc.
  De parca s-ar mai ocupa de altceva…..constructv, in tara asta.

 6. Messerschmidt says:

  Sunt gata sa cred, ca administratorul a vandut site-ul tocmai lui herpesul asta de horwath, ca sa ne faca in ciuda. Sa ne injure dobitocul cum ii vine la gura, dupa ce bea sake din orificiul japonezei (acea chifla cu mac de 80 de bani).

 7. coopernick says:

  Din cate banuiesc, ca nu s-a publicat nimic, poate fi vorba de recunoasterea meritelor a doi fosti comandanti de prin anii 1970, ai bricului Mircea sau a marsurilor executate de aceasta nava care a implinit de curand 75 ani de serviciu pe mare. Ambii cei avansati sunt foarte in varsta, probabil in jur de 90 de ani.

 8. Karadeniz says:

  Amiralul Ștefan Ilie are 86 de ani. Începând cu 1949 a activat în Forțele Navale, de la escortorul Zmeul până la comandant al submarinului Delfinul. După absolvirea Academiei Navale a fost stat major al Brigăzii 214 Apărarea Raionului Maritim, comandant al Divizionului 319 Vedete, șef de stat major al Flotilei de Dunăre și comandant al Brigăzii 33 Dragaj. A fost comandantul Școlii Superioare de Ofițeri de Marină/ Institutul de marină “Mircea cel Bătrân”, care avea în subordine bricul Mircea, în perioadele 1961-1972 și 1973-1980. In perioada 1972 – 1973 fost comandant al Institutului de Marină Civilă. Intre 1981-1989 a fost comandantul Centrului de Scafandri iar din decembrie 89 locțiitor al al comandantului Marinei Militare. A fost trecut direct în retragere la 7 mai 1990.
  În perioada 1966- 1969 a a urmat cursurile serale ale Facultății de Energetică din cadrul Institutului Politehnic București.

  Comandorul Hîrjan Alexandru a fost comandantul bricului Mircea în perioada 1965-1973.
  A fost comandantul marșului din toamna lui 1965, când bricul remorcat de Voinicul și Vitezu a plecat pentru reparații capitale la șantierul care l-a construit, Blohm&Voss Hamburg, în 1939, cu un echipaj de doar 39 de oameni. Pe 24 noiembrie în golful Biscaya, a fost surprins de o furtună cu vânt de peste 120km/h și valuri de peste 10-12 metri. Parâmele remorcherelor s-au rupt, acestea fiind nevoite să-și caute scăparea proprie din calea furtunii.
  Trei zile și trei nopți bricul și echipajul său, fără motor și fără vele, s-au luptat pentru supraviețuire în furtuna în care au fost avariate grav sau au eșuat peste 40 de nave.

 9. nebunul satului says:

  Am inteles .Meritau politruci basisti sa ajunga supercontraextraamirali de superfloteadunatereunite ..

 10. nebunul satului says:

  Cred ca astia doi supercontraarhiamirali erau mai tari ca bruslii[nu Bruce Lee] si vandame [nu Van Damme].Daaa …..

 11. nebunul satului says:

  Romania este un stat mafiot. Asa cum in fruntea statului roman se afla un mafiot securist, bisnitar si smenar Traian Basescu tot asa si SRI, SPP, DNA, MAI si STS sunt conduse de alti mafioti, bisnitari si smenari alesi dupa chipul si asemanarea presedintelui sef de tara. Si de aceea fratele Mircea Basescu a putut sa-si desfasoare nestingherit activitatea infractionala impletita la greu cu clanurile *editat* esti din Romania. si de aceea in aceasta tara se fura intr-o veselie de 24 de ani deoarece chiar sefii institutiilor de forta ale statului fura si ei cot la cot cu politicienii si asa zisii oameni de afaceri prosperi.Au furat ei si dreptul a avea pavilion [steagul] romanesc [se afiseaza la navele inmatriculate in Romanistan] daramite niste grade de general ..Putreziciunea coruptiei instalata de masa verde e totala.