Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Delegaţie SRI îl însoţeşte pe Traian Băsescu în Israel

În vizita oficială pe care preşedintele Traian Băsescu o efectuează în Israel şi în Teritoriile Palestiniene, alături de delegaţia prezidenţială se află şi o delegaţie a SRI. Motivul: cooperarea în domeniul antiterorist între România şi Israel.
“Un interes aparte îl prezintă cooperarea în domeniul antiterorist, motiv pentru care o delegaţie a SRI se va afla în delegaţia mea”, a declarat Traian Băsescu, în declaraţia de presă susţinută la Aeroportul “Henri Coandă” înainte de plecarea spre Israel.

El a precizat că agenda discuţiilor va cuprinde şi cooperarea pentru neproliferarea armamentelor nucleare, cooperarea în domeniul criminalităţii transfrontaliere, precum şi cooperarea instituţiilor româneşti în combaterea traficului de persoane şi a traficului de droguri.

Băsescu a precizat că obiectivele vizitei în Israel sunt legate în primul rând de colaborarea bilaterală.

Preşedintele Băsescu se va afla luni şi marţi în vizite oficiale în Israel şi în Teritoriile Palestiniene.

Programul vizitei în Israel a şefului statului cuprinde întâlniri cu preşedintele Shimon Peres, cu premierul Benjamin Netanyahu, cu preşedintele Knesset-ului, Yuli Edelstein, cu ministrul de Externe, Avigdor Lieberman, dar şi cu românii din Israel.

 

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

13 Responses to “Delegaţie SRI îl însoţeşte pe Traian Băsescu în Israel”

 1. Socrate says:

  Prezenta delegatiei SRI are un scop dublu , primul acela anuntat de presedinte iar al doilea este prezentarea domnului Maior ca viitor , posibil (!) , sef al statului roman. Tare m-ar bucura aceasta optiune !

 2. Gheo says:

  A vorbit “Socrate”, care le ştie pe toate.

 3. emil says:

  Sa-mi fie iertat, dar Basescu a devenit paranoic. Spune ca SRI este in delegatia mea. Adica cum a lui, nu este delegatia Romaniei pe care ar trebui sa o reprezinte? Si nu se plimba pe banii contribuabililor romani, fara sa plateasca un leu din bugetul personal. Asta inseamna sa-i dai prostului puterea, pana la urma crede cu adevarat ca i se cuvine de drept.

 4. anonim says:

  Emile, prea multele emisiuni de la antene ti-au spalat si bruma de creier pe care poate o aveai. Vrei, nu vrei, mai baietas , presedintele a fost ales de diferenta de la 7, 4 mil. prostaci, democratic .Presedintele reprezinta statul roman iar delegatia este a statului roman, deci si a celui ce reprezinta statul. Tu pe cine reprezinti? Cohortele de pomanagii?

 5. anonim says:

  anonimule de la at 4:03PM prea multe emisiuni de la vitamina B1 si Naspul ti-au spalat si bruma de creierul pe care poate o aveai.Vrei nu vrei,mai baietas,presedintele a fost demis de diferenta de 7,4 milioane votanti,democratic.
  Tu pe cine reprezinti?Corhortele de pupincuristi ?Intelighentia ta s-a oprit la poarta unitatii.Adica cum ,presedintele s-a dus cu o delegatie a statului si una a SRI?Tu nu vezi ca Emil are dreptate sesizand, este o gresala de exprimare?No,tu ori esti prost ori faci pe prostul.

 6. anonim says:

  Maior a fost membru PSD.La inteligenta lui ma indoesc ca face o asemenea prostie.Crezi ca se leaga la cap fara sa-l doara?.Nu-i MRU.

 7. szilard says:

  DA DE UNDE !
  Daca esti angajat la o firma(pe post de sef-ales de prostime, betivani si hoti) NU INSEAMNA CA E FIRMA TA !!1
  In legatura cu voturile :
  45 % din populatia RO. este fara studii medii sau analfabeta,
  40 % din populatia RO. este cu studii medii,
  15 % din populatia RO. este cu studii superioare
  Poti sa fii sigur ca prostimea a votat cu Basescu(pentru simplul motiv ca e de-al lor Basescu), ca sa nu mai vorbesc de diferenta dintre sate si de orase si de civilizatie.
  In legatura cu ”tu pe cine reprezinti ?” :
  -in nici un caz un om !!!

 8. szilard says:

  Varog nu mai umblati cu ”anonim 1 si anonim 2”, se creeaza confuzii…, cel mai bine e numele real (ca sa va apecieze si colegii dvs. comentariile.

 9. lute says:

  Ce trist ar fi ca anonimul (nimicul?) care o face pe prostul sa fi avut deja ghinion…

 10. Socrate says:

  Vorbesc foarte rar. Deci nu le stiu pe toate. Doar o minte limitata , precum esti tu , poate sa considere ca unul care zice cate ceva , cand si cand , le stie pe toate. De fapt esti un biet Gheorghe.

 11. Dani says:

  Va certati degeaba .Masa verde si plagiatorul sunt din loje diferite dar au acelasi stapan

 12. Gheo says:

  “Socrate”, prin intervenţia asta nu ai făcut altceva decât să arăţi cât eşti de gol. Ai început să jigneşti. Pe de altă parte, tu eşti acela care îi e ruşine cu numele lui…din această cauză ţi-ai atribuit şi nick name-ul de “Socrate.” Ar trebui să vorbeşti şi mai rar…numai prostii debitezi.