Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Demonstraţii la Kiev împotriva prelungirii staţionării Flotei ruse la Sevastopol

Ca reacţie la încheierea acordului de menţinere a Flotei ruse de la Marea Neagră în Crimeea, până în anul 2042, mai multe mii de ucraineni s-au adunat în faţa Parlamentului de la Kiev pentru a protesta.

Unii manifestanţi erau partizani ai opoziţiei prooccidentale, iar alţii erau neafiliaţi politic. Ei purtau drapeluri naţionale şi pancarde pe care stătea scris: “Afară cu flota rusă din Marea Neagră” şi “NU distrugerii suveranităţii naţionale”.

Câteva sute de partizani ai şefului statului au format la rândul lor un cordon de-a lungul unei părţi a prooccidentalilor, purtând bannere cu textele: “Îl susţinem pe preşedintele Ianukovici” şi “Parlament, susţine de poziţia preşedintelui”.

mai mult

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Demonstraţii la Kiev împotriva prelungirii staţionării Flotei ruse la Sevastopol”

  1. micutzul says:

    Vor sa scape de flota ? Solutia este simpla. Sa ia legatura cu reprezentantii nostrii.

  2. vios says:

    Bravo! Esti pe subiect. Nu se putea o solutie m-ai buna. Dom Baselu stie modalitatea optima, si uite asa poate aduce venituri la buget, iar amaratii sa scape de taierile din pensii si salarii. Inca o data felicitarile mele, sincere.