Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Detaşamentul OMLT IV gata de plecare în misiune în Afganistan

OMLT IV gat de dislocare in Afganistan, Clinceni 28 ian 2011 foto Eugen Mihai www.mapn.ro

În cazarma Batalionului 495 Infanterie “Ştefan Şoverth” din Clinceni, a avut loc vineri 28 ianuarie ceremonia militară prilejuită de plecarea detaşamentului OMLT (Operational Mentoring and Liaison Team), tip batalion, rotaţia a IV-a, în teatrul de operaţii din Afganistan.

Echipa operaţională de consiliere şi legătură este formată şi instruită de Brigada 1 Mecanizată “Vasile Lupu”.

Timp de şase luni, cei aproximativ 30 de militari din compunerea detaşamentului vor desfăşura activităţi de instruire şi consiliere a militarilor din Armata Naţională Afgană.

Ministrul prin mesajul său a dat asigurări militarilor că ministerul “va avea grijă ca familiile lor să beneficieze de toate drepturile şi de tot sprijinul”.

Dumenezeu să-i aibă în pază şi să se întoarcă sănătoşi acasă!

sursa: Biroul de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Detaşamentul OMLT IV gata de plecare în misiune în Afganistan”

  1. SAM says:

    Sa va intoarceti sanatosi.

  2. Valentin says:

    1. Succes, sanatate si mult noroc!
    2.Tare de tot chestia cu asigurarile bisnitarului imobiliar de Ilfov :[…] ministerul “va avea grijă ca familiile lor să beneficieze de toate drepturile şi de tot sprijinul”.Cat cinism…