Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

DGIA – organizatoarea sesiunii de comunicări ştiinţifice “Tehnologiile mileniului al III-lea şi viitorul activităţii de informaţii”

Direcţia generală de informaţii a apărării a organizat la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti, lucrările celei de-a treia ediţii a sesiunii de comunicări ştiinţifice “Tehnologiile mileniului al III-lea şi viitorul activităţii de informaţii”.
“Sesiunea oferă cadrul necesar de manifestare al specialiştilor din cadrul Comunităţii Naţionale de Informaţii din România, în vederea dezvoltării teoriei şi practicii în domeniu şi aplicabilităţii tehnologiilor moderne în activitatea de informaţii”, se afirmă în comunicatul de presă al MApN.

Lucrările conferinţei au fost deschise de ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa. În discursul rostit cu acest prilej,  Duşa a subliniat “efortul constant al Ministerului Apărării Naţionale pentru integrarea deplină a Armatei României într-o societate bazată pe cunoaştere, valoare, performanţă şi competenţă, ai cărei piloni principali sunt învăţământul superior şi cercetarea ştiinţifică”.

Ministrul a specificat “rolul deosebit al activităţii de informaţii pentru apărare în toate domeniile, de la comanda-controlul sistemului apărării naţionale şi până la asigurarea informativă a deciziilor strategice vizând securitatea naţională”. Aceasta, potrivit aceluiaşi comunicat de presă al MApN.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “DGIA – organizatoarea sesiunii de comunicări ştiinţifice “Tehnologiile mileniului al III-lea şi viitorul activităţii de informaţii””

  1. indisciplinatu says:

    In loc sa asigure la timp norma de echipare si norma de hrana la oameni ministeru’ cu spionii o pun de o agapa sub masca comunicarilor de “inalta” tinuta stiintifica,..desigur.