Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Din spusele lui Igaş despre bugetul MAI pe 2012

Limbaj ambiguu, mesaj haotic sau ceva în genul ăsta s-ar putea spune despre declaraţiile făcute de Igaş în conferinţa de presă pe tema bugetului alocat MAI.

Deşi bugetul alocat pe 2012 a fost drastic redus, Igaş afirmă:
“Din bugetul pe 2012 putem cofinanţa proiectele cu fonduri structurale, proiectele privind facilitatea Schengen, putem achita partea pentru organismele internaţionale precum Interpol, putem plăti concediile de creştere a copilului, contractele de leasing auto, consolidarea sediilor de la nivelul inspectoratelor judeţene şi alte proiecte ale ministerului”, citează AGERPRES.

Acesta a precizat că deşi bugetul alocat pentru MAI, pe 2012 a scăzut, banii vor fi de ajuns, deoarece ministerul a fost restructurat şi sunt mai puţini angajaţi în sistem decât în 2011.

“MAI e pregătit să prezinte în CSAT o situaţie detaliată cu ce s-a întâmplat în 2011. Am venit pe un program pe doi ani de zile, care în opinia mea a fost îndeplinit 100%”, a mai spus Traian Igaş.

Acesta a promis că toate posturile care se vor vacanta în această perioadă vor fi “strânse într-un coş” şi promoţia Academiei de Poliţie 2012 va fi angajată în sistem.
“Nu vor fi restructurări, dar dacă vor exista reorganizări în structurile de dezvoltare regională putem discuta de un număr important de oameni care acum îşi desfăşoară activitatea într-un birou sau altul care vor fi trecuţi în operativ sau vor fi disponibilizaţi”, a precizat Igaş.

 

 

Sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Din spusele lui Igaş despre bugetul MAI pe 2012”

  1. indisciplinatu says:

    IGASH=PROSTIE+PROSTIE+PROSTIE!!!!

  2. aladin says:

    Lumea nu mai e aceeasi dupa 11 sept 2001!
    Lumea nu mai e aceeasi pe timpul crizei actuale!
    Lumea nu va mai fi aceeasi dupa ce Igas va scrie cartea pe care a promis-o la lansarea cartii scrise de Falca!