Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Directorul SRI – audiat de Comisia de control asupra activităţii SRI

După audierea la Comisia de control asupra activităţii SRI, Directorul SRI, George Maior, a declarat că “nu există niciun fel de legătură între transportul de muniţie – la care făcea referire jurnalistul Sorin Roşca Stănescu – implicând numele fratelui preşedintelui, şi aspecte legate de terorism”.

“În ceea ce priveşte situaţia legată de acest transport special, suntem autoritate naţională în domeniul prevenirii terorismului, suntem abilitaţi prin lege la acest lucru, suntem parte a unei comunităţi de informaţii mai largi în planul UE şi în planul NATO legat de aceste aspecte foarte importante legate de siguranţa naţională, a spus George Maior.

“Am putut arăta Comisiei că am avut o cunoaştere adâncă, mai mult decât s-a prezentat în presă, în legătură cu toate aspectele semnalate legate de conexiunea, sau ceea ce s-a numit conexiunea, între acest transport şi zone ale terorismului, demonstrând că nu există niciun fel de legătură între acest transport şi aspecte legate de terorism”, a mai menţionat George Maior.

George Maior a spus că a dorit să facă această precizare “pentru că interesează în cel mai înalt grad siguranţa naţională”.

“Partea legată de terorism a fost documentată de Serviciu în adâncime şi în cooperare cu alte servicii şi a fost soluţionată informativ cu multă vreme înainte, neavând, repet, nicio legătură cu acest aspect al transportului de muniţie”, a subliniat directorul SRI.

Sursa: NewsIn

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Directorul SRI – audiat de Comisia de control asupra activităţii SRI”

 1. OBAMA says:

  George Cristian Maior, un potential ministru de externe, al apararii sau premier. In 2010.

 2. Bure Bista says:

  Continuare la comentariu lui Obama:

  … de interne, al economiei, protectiei sociale, justitie (e totusi absolvent de drept), sef SIE, vice premier, prim vice premier, presedinte si cel mai important primar al Clujului.

 3. OBAMA says:

  Buna completarea.