Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Directorul STS – audiat de Comisia de Apărare

Comisia de apărare a Senatului a început pe 10 decembrie  audierea directorului STS, Marcel Opriş, privind acuzaţiile aduse acestui serviciu referitoarea la implicarea în campania electorală.

Preşedintele Comisiei de Apărare, Teodor Meleşcanu, a declarat, înaintea şedinţei, că la o emisiune televizată s-au făcut acuzaţii privind implicarea STS în campania electorală şi că a primit materiale şi declaraţiile unor persoane privind “unele lucruri care s-au întâmplat în secţiile de vot”.

El a spus că, în aceste condiţii, membrii comisiei au dorit să afle explicaţiile directorului STS.

“Avem un dosar cu declaraţiile unor persoane care au văzut acele telefoane. Mi se par extrem de grave afirmaţiile că n-au fost folosite de poliţie, ci le putea folosi oricine”, a spus Meleşcanu, arătând că aceste afirmaţii denotă că “ceva nu este în regulă”.

La sosirea la comisie, directorul STS, Marcel Opriş, nu a vrut să facă declaraţii presei, spunând că trebuie aşteptate concluziile audierii din comisie.

Sursa> MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Directorul STS – audiat de Comisia de Apărare”

  1. mega2005 says:

    M-am uitat la figura dlui Opris,…”jmecher de jmecher”….n-a mancat usturoi si nu-i miroase nici gura….
    Cum era el sa-si lase tatucul aflat la ananghie????…doar el l-a numit acum 4 ani la conducerea serviciului….